Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 437671,
    "slug": "de-vegan-slager-zacchary-bird",
    "nstc": null,
    "title": "De vegan slager",
    "subtitle": "h\u00e9t handboek voor plantaardige vleesvervangers",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Plantaardige kipsat\u00e9, zalm of pekingeend? De<br />\nschappen van de supermarkten liggen vol met vegan<br />\nschnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.<br />\nVeel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een<br />\nstukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de<br />\nperfecte pasta bolognese. De vegan slager is h\u00e9t handboek<br />\nom zelf je plantaardige vlees- en visvervangers<br />\nte maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.<br />\n<br />\nDit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige<br />\nvleesvervangers het beste werken - van aubergines,<br />\npaddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,<br />\nbananenbloesem en nog veel meer natuurlijke<br />\nproducten- en hoe je dit zelf maakt. Maak sat\u00e9 van<br />\nseitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.<br />\nTrakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart<br />\nof bananenbloesem.<br />\n<br />\nDe mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen<br />\nborrelplanken met charcuterie of probeer jerky,<br />\nvispie, \u2018faux-gras\u2019 en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten<br />\nals tuna melt tot en met rundergebraad als<br />\nklapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding<br />\ndie De vegan slager je biedt, heb je veel meer<br />\nkeuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het<br />\naanbod uit de supermarkt.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-09-20",
    "publication_date_latest": "2022-09-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432834",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:36:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 269967,
            "slug": "zacchary-bird-2",
            "key_names": "Bird",
            "names_before_key": "Zacchary",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:49:27+00:00"
        }
    ]
}
        

De vegan slager

hét handboek voor plantaardige vleesvervangers
ID 437671
Slug de-vegan-slager-zacchary-bird
Contributors
Author : Zacchary Bird
Annotation
Description Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De<br /> schappen van de supermarkten liggen vol met vegan<br /> schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.<br /> Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een<br /> stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de<br /> perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek<br /> om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers<br /> te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.<br /> <br /> Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige<br /> vleesvervangers het beste werken - van aubergines,<br /> paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,<br /> bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke<br /> producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van<br /> seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.<br /> Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart<br /> of bananenbloesem.<br /> <br /> De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen<br /> borrelplanken met charcuterie of probeer jerky,<br /> vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten<br /> als tuna melt tot en met rundergebraad als<br /> klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding<br /> die De vegan slager je biedt, heb je veel meer<br /> keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het<br /> aanbod uit de supermarkt.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2022-09-20
Publication date latest 2022-09-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432834 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!