Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 405877,
    "slug": "de-vegetarische-zilveren-lepel",
    "nstc": null,
    "title": "De vegetarische Zilveren Lepel",
    "subtitle": "klassieke & eigentijdse Italiaanse recepten",
    "collection_title": "De Zilveren Lepel",
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten van De Zilveren Lepel</h3>\n<p>De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden. <em>De Vegetarische Zilveren Lepel</em> bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en desserts. Klassiekers uit de Italiaanse keuken die altijd al vegetarisch waren, maar ook moderne recepten met ingredi&euml;nten uit andere culinaire culturen om ze een vegetarische twist te geven. Denk aan Kruidenbrood en Tomatenrisotto met lentegroente, of hedendaagse gerechten als Kastanjelasagne met pompoen en palmkool, en Bietengazpacho met venkel. De Italiaanse keuken op zijn best!</p>\n<p><strong>De Zilveren Lepel</strong> is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Itali&euml;. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Itali&euml; en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Itali&euml; ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is d&eacute; bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 384,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1970-01-01",
    "publication_date_latest": "2021-09-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000379033",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:16+00:00",
    "updated_at": "2025-11-11T00:33:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 248819,
            "slug": "onbekende-auteur",
            "key_names": "auteur",
            "names_before_key": "Onbekende",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:16+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:16+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De vegetarische Zilveren Lepel

klassieke & eigentijdse Italiaanse recepten
ID 405877
Slug de-vegetarische-zilveren-lepel
Contributors
Author : Onbekende auteur
Annotation
Description <h3>Meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten van De Zilveren Lepel</h3> <p>De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden. <em>De Vegetarische Zilveren Lepel</em> bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en desserts. Klassiekers uit de Italiaanse keuken die altijd al vegetarisch waren, maar ook moderne recepten met ingredi&euml;nten uit andere culinaire culturen om ze een vegetarische twist te geven. Denk aan Kruidenbrood en Tomatenrisotto met lentegroente, of hedendaagse gerechten als Kastanjelasagne met pompoen en palmkool, en Bietengazpacho met venkel. De Italiaanse keuken op zijn best!</p> <p><strong>De Zilveren Lepel</strong> is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Itali&euml;. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Itali&euml; en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Itali&euml; ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is d&eacute; bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 384
Duration
Publication date first 1970-01-01
Publication date latest 2021-09-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000379033 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!