Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 234113,
    "slug": "de-vis-edwin-vinke",
    "nstc": null,
    "title": "De vis",
    "subtitle": "van januari tot februari",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Recepten van Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang en Bistro SpettersnnVis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn.  In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe.  Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel \"vis behandelen\" terug te vinden, waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten.  Voor het derde boekje in deze reeks werd de chef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang (beloond met een Michelinster in 2005 en titel van beste visrestaurant in 2007) in Zeeuws-Vlaanderen aangesproken. Hij maakte 16 feestelijke recepten met coquille, kleine kreeft, tarbot, zeebaars, oesters, kokkels, rog en krab.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 59,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-12-20",
    "publication_date_latest": "2008-12-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789053497029",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:17:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 279,
        "slug": "snoeck-publishers",
        "name": "Snoeck Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 135998,
            "slug": "edwin-vinke",
            "key_names": "Vinke",
            "names_before_key": "Edwin",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135996,
            "slug": "stefaan-van-laere-4",
            "key_names": "Van Laere",
            "names_before_key": "Stefaan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135997,
            "slug": "winiefred-van-killegem-2",
            "key_names": "Killegem",
            "names_before_key": "Winiefred",
            "prefix_to_key": "Van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De vis

van januari tot februari
ID 234113
Slug de-vis-edwin-vinke
Contributors
Author : Edwin Vinke
Author : Stefaan Van Laere
Author : Winiefred Van Killegem
Annotation
Description Recepten van Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang en Bistro SpettersnnVis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn. In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe. Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel "vis behandelen" terug te vinden, waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten. Voor het derde boekje in deze reeks werd de chef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang (beloond met een Michelinster in 2005 en titel van beste visrestaurant in 2007) in Zeeuws-Vlaanderen aangesproken. Hij maakte 16 feestelijke recepten met coquille, kleine kreeft, tarbot, zeebaars, oesters, kokkels, rog en krab.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Snoeck Publishers
Imprint
Language dut
Page count 59
Duration
Publication date first 2008-12-20
Publication date latest 2008-12-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789053497029 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!