Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 296555,
    "slug": "de-vis-kobe-desramaults",
    "nstc": null,
    "title": "De vis",
    "subtitle": "van maart tot april",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Recepten van Kobe Desramaults van Restaurant In De WulfnnVis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn. In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe. Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel \"vis behandelen\" terug te vinden, waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten. nnVoor het vierde boekje in deze reeks werd de chef Kobe Desramaults van restaurant In De Wulf (beloond met een Michelinster in 2005) in Dranouter aangesproken. Hij maakte 16 verrassende recepten met messchede, lottewangen, Noordzeekrab, bouchot mosselen, roodbaars, wulken, haring en kreeft.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 61,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-03-20",
    "publication_date_latest": "2009-03-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789053497036",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:12:13+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:23:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 279,
        "slug": "snoeck-publishers",
        "name": "Snoeck Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 175056,
            "slug": "kobe-desramaults-2",
            "key_names": "Desramaults",
            "names_before_key": "Kobe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 175053,
            "slug": "stefaan-van-laere-4",
            "key_names": "Van Laere",
            "names_before_key": "Stefaan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 175054,
            "slug": "winiefred-van-killegem-2",
            "key_names": "Killegem",
            "names_before_key": "Winiefred",
            "prefix_to_key": "Van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 175055,
            "slug": "stefaan-van-laere-4",
            "key_names": "Laere",
            "names_before_key": "Stefaan Van",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:12:13+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:12:13+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

De vis

van maart tot april
ID 296555
Slug de-vis-kobe-desramaults
Contributors
Author : Kobe Desramaults
Author : Stefaan Van Laere
Author : Winiefred Van Killegem
Author : Stefaan Van Laere
Annotation
Description <p>Recepten van Kobe Desramaults van Restaurant In De WulfnnVis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn. In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe. Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel "vis behandelen" terug te vinden, waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten. nnVoor het vierde boekje in deze reeks werd de chef Kobe Desramaults van restaurant In De Wulf (beloond met een Michelinster in 2005) in Dranouter aangesproken. Hij maakte 16 verrassende recepten met messchede, lottewangen, Noordzeekrab, bouchot mosselen, roodbaars, wulken, haring en kreeft.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Snoeck Publishers
Imprint
Language dut
Page count 61
Duration
Publication date first 2009-03-20
Publication date latest 2009-03-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789053497036 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!