Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207608,
    "slug": "de-wokbijbel-l-doeser",
    "nstc": null,
    "title": "De wokbijbel",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het is algemeen bekend dat het bereiden van voedsel met de wok stamt uit China. Soortgelijke technieken hebben zich door geheel Zuidoost-Azi\u00eb en India verbreid en westerse koks hebben zich al gauw het gemak en de snelheid van het werken met de wok eigen gemaakt.\r\nIn dit boek zijn de beste recepten van Oost en West bijeengebracht. U wordt verrast door de enorme omvang van geroerbakte levensmiddelen en andere heerlijke recepten die in een wok bereid kunnen worden. Tevens zult u ontdekken dat u uw eigen favoriete recepten aan deze techniek gaat aanpassen.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-10-08",
    "publication_date_latest": "2005-10-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059204713",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114253,
            "slug": "l-doeser",
            "key_names": "DOESER",
            "names_before_key": "L.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De wokbijbel

ID 207608
Slug de-wokbijbel-l-doeser
Contributors
Author : L. DOESER
Annotation
Description Het is algemeen bekend dat het bereiden van voedsel met de wok stamt uit China. Soortgelijke technieken hebben zich door geheel Zuidoost-Aziƫ en India verbreid en westerse koks hebben zich al gauw het gemak en de snelheid van het werken met de wok eigen gemaakt. In dit boek zijn de beste recepten van Oost en West bijeengebracht. U wordt verrast door de enorme omvang van geroerbakte levensmiddelen en andere heerlijke recepten die in een wok bereid kunnen worden. Tevens zult u ontdekken dat u uw eigen favoriete recepten aan deze techniek gaat aanpassen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2005-10-08
Publication date latest 2005-10-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059204713 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!