Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 476259,
    "slug": "de-zilveren-lepel-chocolade",
    "nstc": null,
    "title": "Chocolade",
    "subtitle": "Italiaanse zoetigheden van chocolade",
    "collection_title": "De Zilveren Lepel",
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>De 100 beste chocoladerecepten uit de keuken van de Zilveren Lepel</h3><br />\n<p>De keuken van de Zilveren Lepel is wereldwijd bekend als d\u00e9 gezaghebbende stem op het gebied van de Italiaanse keuken. Deze nieuwste editie bevat 100 recepten met het allerlekkerste ingredi\u00ebnt op aarde: chocolade. Daarnaast leer je met 30 basistechnieken, allemaal met stap-voor-stap fotografie, de verschillende manieren om met chocolade te werken, zoals temperen, glazuren en het maken van decoraties.</p>\n<p>Pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade, ruby chocolade \u2013 ze komen allemaal aan bod en elk aspect wordt uitgebreid behandeld: de geschiedenis, de samenstelling, de geheimen van het succesvol verwerken van chocolade. Van eenvoudige recepten voor cakes, koekjes en gelati tot het recept voor een traditionele aardbei-chocoladetaart en pralinetruffel. Maar ook intrigerende nieuwe combinaties zoals chocolade met bier en sinaasappel, en wittechocoladeijs met walnoten en venkelkaramel. Met prachtige fotografie is dit boek een visueel spektakel voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok \u2013 en het resultaat is om je vingers bij af te likken.</p>\n<p>De rijk ge\u00efllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn: <em> De vegetarische Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel - Classic, De Zilveren Lepel - Bakboek, De Zilveren Lepel voor kinderen </em>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 344,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-03-12",
    "publication_date_latest": "2024-03-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000392261",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:30:02+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:41:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 295352,
            "slug": "onbekende-auteur",
            "key_names": "auteur",
            "names_before_key": "Onbekende",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:30:02+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:30:02+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Chocolade

Italiaanse zoetigheden van chocolade
ID 476259
Slug de-zilveren-lepel-chocolade
Contributors
Author : Onbekende auteur
Annotation
Description <h3>De 100 beste chocoladerecepten uit de keuken van de Zilveren Lepel</h3><br /> <p>De keuken van de Zilveren Lepel is wereldwijd bekend als dé gezaghebbende stem op het gebied van de Italiaanse keuken. Deze nieuwste editie bevat 100 recepten met het allerlekkerste ingrediënt op aarde: chocolade. Daarnaast leer je met 30 basistechnieken, allemaal met stap-voor-stap fotografie, de verschillende manieren om met chocolade te werken, zoals temperen, glazuren en het maken van decoraties.</p> <p>Pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade, ruby chocolade – ze komen allemaal aan bod en elk aspect wordt uitgebreid behandeld: de geschiedenis, de samenstelling, de geheimen van het succesvol verwerken van chocolade. Van eenvoudige recepten voor cakes, koekjes en gelati tot het recept voor een traditionele aardbei-chocoladetaart en pralinetruffel. Maar ook intrigerende nieuwe combinaties zoals chocolade met bier en sinaasappel, en wittechocoladeijs met walnoten en venkelkaramel. Met prachtige fotografie is dit boek een visueel spektakel voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok – en het resultaat is om je vingers bij af te likken.</p> <p>De rijk geïllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn: <em> De vegetarische Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel - Classic, De Zilveren Lepel - Bakboek, De Zilveren Lepel voor kinderen </em>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 344
Duration
Publication date first 2024-03-12
Publication date latest 2024-03-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000392261 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!