Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 307795,
    "slug": "de-zilveren-lepel-napels-en-de-amalfikust",
    "nstc": null,
    "title": "Napels en de Amalfikust",
    "subtitle": null,
    "collection_title": "De Zilveren Lepel",
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><strong>Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten&nbsp;van de makers van De Zilveren Lepel</strong></p>\n<p><em>De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust</em> biedt het allerbeste&nbsp;van deze veelzijdige regio in Itali&euml;. Rondom de steden&nbsp;Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om&nbsp;het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke&nbsp;kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala.&nbsp;De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal&nbsp;gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft.&nbsp;Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij&nbsp;uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello.&nbsp;</p>\n<p>De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de&nbsp;bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie aan&nbsp;overheerlijke gerechten.&nbsp;</p>\n<p>Door de veelzijdige keuken, geweldige ingredi&euml;nten en&nbsp;schitterend foodbeeld en foto&rsquo;s van de omgeving, is dit boek&nbsp;een culinaire reis om van te watertanden!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-06-01",
    "publication_date_latest": "2017-06-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000355679",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:15:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 182927,
            "slug": "onbekende-auteur",
            "key_names": "auteur",
            "names_before_key": "Onbekende",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:15:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:15:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Napels en de Amalfikust

ID 307795
Slug de-zilveren-lepel-napels-en-de-amalfikust
Contributors
Author : Onbekende auteur
Annotation
Description <p><strong>Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten&nbsp;van de makers van De Zilveren Lepel</strong></p> <p><em>De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust</em> biedt het allerbeste&nbsp;van deze veelzijdige regio in Itali&euml;. Rondom de steden&nbsp;Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om&nbsp;het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke&nbsp;kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala.&nbsp;De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal&nbsp;gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft.&nbsp;Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij&nbsp;uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello.&nbsp;</p> <p>De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de&nbsp;bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie aan&nbsp;overheerlijke gerechten.&nbsp;</p> <p>Door de veelzijdige keuken, geweldige ingredi&euml;nten en&nbsp;schitterend foodbeeld en foto&rsquo;s van de omgeving, is dit boek&nbsp;een culinaire reis om van te watertanden!</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2017-06-01
Publication date latest 2017-06-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000355679 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!