Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207618,
    "slug": "de-zon-op-je-bord-j-burg",
    "nstc": null,
    "title": "De zon op je bord !",
    "subtitle": "de vegetarische keuken van Jolande Burg",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "JOLANDE BURG volgde, na een curiosawinkel in Nederland te hebben gehad, een opleiding aan de Haagse kunstacademie. Inmiddels woont en werkt ze sinds zeven jaar in een eeuwenoude, voormalige armagnacboerderij op het Zuid-Franse platteland. Haar man is culinair en wijnfotograaf en samen reizen ze hiervoor de wereld rond. Naast schilderen en keramiek vervaardigen is haar grootste passie het koken met verse producten. Dit groeide in de loop der jaren uit tot een eerlijke, maar vooral bourgondische vegetarische keuken. Haar kennis op dit gebied deelt ze met anderen tijdens vegetarische kookworkschops op haar boerderij in Frankrijk.<br>Haar eigen moestuin, met een overdaad aan kruiden en groenten, is de inspiratiebron voor alle mooie gerechten in dit boek, die in woord en beeld doen watertanden. Alle gerechten hebben een heldere receptuur en zijn prachtig gefotografeerd.<br>'De zon op je bord' is niet alleen bedoeld voor vegetari?rs, maar vooral ook voor hen, die nog geen ervaring hebben met vleesloze maaltijden. Dit boek biedt niet alleen inspiratie voor dagelijks vegetarisch eten, maar is ook goed te gebruiken voor een vleesloze dag tussendoor.<br>M?t wijnadviezen, omdat Jolande vindt, dat een maaltijd pas echt af is, als er een passende wijn bij wordt geschonken.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-06-19",
    "publication_date_latest": "2007-06-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789066118751",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:14:46+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1635,
        "slug": "uitgeverij-kok",
        "name": "Uitgeverij Kok",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:49+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114257,
            "slug": "jolande-burg-2",
            "key_names": "Burg",
            "names_before_key": "Jolande",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

De zon op je bord !

de vegetarische keuken van Jolande Burg
ID 207618
Slug de-zon-op-je-bord-j-burg
Contributors
Author : Jolande Burg
Annotation
Description JOLANDE BURG volgde, na een curiosawinkel in Nederland te hebben gehad, een opleiding aan de Haagse kunstacademie. Inmiddels woont en werkt ze sinds zeven jaar in een eeuwenoude, voormalige armagnacboerderij op het Zuid-Franse platteland. Haar man is culinair en wijnfotograaf en samen reizen ze hiervoor de wereld rond. Naast schilderen en keramiek vervaardigen is haar grootste passie het koken met verse producten. Dit groeide in de loop der jaren uit tot een eerlijke, maar vooral bourgondische vegetarische keuken. Haar kennis op dit gebied deelt ze met anderen tijdens vegetarische kookworkschops op haar boerderij in Frankrijk.<br>Haar eigen moestuin, met een overdaad aan kruiden en groenten, is de inspiratiebron voor alle mooie gerechten in dit boek, die in woord en beeld doen watertanden. Alle gerechten hebben een heldere receptuur en zijn prachtig gefotografeerd.<br>'De zon op je bord' is niet alleen bedoeld voor vegetari?rs, maar vooral ook voor hen, die nog geen ervaring hebben met vleesloze maaltijden. Dit boek biedt niet alleen inspiratie voor dagelijks vegetarisch eten, maar is ook goed te gebruiken voor een vleesloze dag tussendoor.<br>M?t wijnadviezen, omdat Jolande vindt, dat een maaltijd pas echt af is, als er een passende wijn bij wordt geschonken.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Kok
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2007-06-19
Publication date latest 2007-06-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789066118751 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!