Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 337439,
    "slug": "delicious-het-bakboek-deliciousmagazine",
    "nstc": null,
    "title": "Gwenn\u00b4s Bakery",
    "subtitle": "moderne Franse patisserie",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Finalist van <em>Heel Holland Bakt, </em>Gwenn Danis, heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hoge Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse p&acirc;tisseries. Hij raakte direct gefascineerd door deze mooie strakke taarten en gebakjes en door de manier waarop de grote p&acirc;tissiers daar het banketbakken weten te moderniseren en trendy weten te maken.</p>\n<p>In Gwenn's Bakery passeren alle Franse klassiekers de revue. Soms op traditionele wijze, maar veel vaker geeft Danis een moderne frisse twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Want als Rob&egrave;rt en Janny het altijd over &eacute;&eacute;n ding eens waren, dan was het wel de heerlijke smaakcombinaties die Gwenn hen voorschotelde. Naast vele basisrecepten geeft hij per recept tips en trucs. Waar moet je op letten?<br />En hoe bereik je dat &eacute;chte Franse resultaat met een moderne, frisse twist?</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-09-06",
    "publication_date_latest": "2019-06-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059568860",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:22:40+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:27:14+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 204032,
            "slug": "gwenn-danis",
            "key_names": "Danis",
            "names_before_key": "Gwenn",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:22:40+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:22:40+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Gwenn´s Bakery

moderne Franse patisserie
ID 337439
Slug delicious-het-bakboek-deliciousmagazine
Contributors
Author : Gwenn Danis
Annotation
Description <p>Finalist van <em>Heel Holland Bakt, </em>Gwenn Danis, heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hoge Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse p&acirc;tisseries. Hij raakte direct gefascineerd door deze mooie strakke taarten en gebakjes en door de manier waarop de grote p&acirc;tissiers daar het banketbakken weten te moderniseren en trendy weten te maken.</p> <p>In Gwenn's Bakery passeren alle Franse klassiekers de revue. Soms op traditionele wijze, maar veel vaker geeft Danis een moderne frisse twist aan eclairs, friandises, tartelettes en nog veel meer lekkers. Want als Rob&egrave;rt en Janny het altijd over &eacute;&eacute;n ding eens waren, dan was het wel de heerlijke smaakcombinaties die Gwenn hen voorschotelde. Naast vele basisrecepten geeft hij per recept tips en trucs. Waar moet je op letten?<br />En hoe bereik je dat &eacute;chte Franse resultaat met een moderne, frisse twist?</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2018-09-06
Publication date latest 2019-06-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059568860 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!