Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 249660,
    "slug": "denk-groenten-herfst-frank-fol",
    "nstc": null,
    "title": "Denk groenten! Herfst",
    "subtitle": "uit de tuin in de keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Denk Groenten! Herst is het vierde boek in de serie van vijf boeken.nKaviaar van wortel? Perkament van pompoen? De stap voor stap groentestrip brengt duidelijkheid in deze bereidingen. nAls je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het mis. Spitskool, boterpompoen, molbonen en keukenrapen: je kan ze zaaien in de zomer en oogsten tot einde oktober.nFrank Fol, de groentekok, weet met de herfstoogst mooie bereidingen te maken: ravioli van keukenraap, carpaccio van spitskool, gebraden kip met broccoletto, taartje met koolrabi en blauwe kaas, zuurzoet van rode biet. n30 unieke gerechten met groenten in de hoofdrol. nElk gerecht is voorzien van een wijntip en de caloriewaarde per portie. Deze selectie van eenvoudige, feestelijke en verrassende recepten werd opgetekend door gelauwerd auteur Marc Declercq en gefotografeerd door Tony Le Duc.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 95,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-09-25",
    "publication_date_latest": "2009-09-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789081293150",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:18:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2247,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:50:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 141954,
            "slug": "frank-fol-2",
            "key_names": "Fol",
            "names_before_key": "Frank",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 141922,
            "slug": "marc-declercq-2",
            "key_names": "Declercq",
            "names_before_key": "Marc",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Denk groenten! Herfst

uit de tuin in de keuken
ID 249660
Slug denk-groenten-herfst-frank-fol
Contributors
Author : Frank Fol
Author : Marc Declercq
Annotation
Description Denk Groenten! Herst is het vierde boek in de serie van vijf boeken.nKaviaar van wortel? Perkament van pompoen? De stap voor stap groentestrip brengt duidelijkheid in deze bereidingen. nAls je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het mis. Spitskool, boterpompoen, molbonen en keukenrapen: je kan ze zaaien in de zomer en oogsten tot einde oktober.nFrank Fol, de groentekok, weet met de herfstoogst mooie bereidingen te maken: ravioli van keukenraap, carpaccio van spitskool, gebraden kip met broccoletto, taartje met koolrabi en blauwe kaas, zuurzoet van rode biet. n30 unieke gerechten met groenten in de hoofdrol. nElk gerecht is voorzien van een wijntip en de caloriewaarde per portie. Deze selectie van eenvoudige, feestelijke en verrassende recepten werd opgetekend door gelauwerd auteur Marc Declercq en gefotografeerd door Tony Le Duc.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 95
Duration
Publication date first 2009-09-25
Publication date latest 2009-09-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789081293150 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!