Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 281048,
    "slug": "dieet-basisboek-bij-sulfietovergevoeligheid-marloes-collins",
    "nstc": null,
    "title": "Dieet basisboek bij sulfietovergevoeligheid",
    "subtitle": "lekker leven met sulfietovergevoeligheid",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Sulfiet wordt al eeuwen toegevoegd aan levensmiddelen zoals wijn, bier, gedroogde vruchten en groenten, jam en stroop, om bederf te voorkomen. Door het lang bewaren van levensmiddelen kan de kwaliteit achteruit gaan. Houdbaarheid, uiterlijk, kleur en geur kunnen veranderen. Sulfieten als additieven (hulpstoffen) worden toegevoegd om de kwalitatieve eigenschappen te bewaren en houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen.<br />Op zichzelf staande sulfietovergevoeligheid komt niet heel vaak voor. Veel astmapati\u00ebnten hebben w\u00e9l last van deze overgevoeligheid.<br />Lekker leven met een sulfietovergevoeligheid kan prima, lees er meer over in dit boek.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1970-01-01",
    "publication_date_latest": "1970-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492383211",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:07:44+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:22:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1443,
        "slug": "ebookpoint",
        "name": "eBookPoint",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:37+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 168174,
            "slug": "marloes-collins-2",
            "key_names": "Collins",
            "names_before_key": "Marloes",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 168175,
            "slug": "eleonora-kanizsai-nagy",
            "key_names": "Kanizsai-Nagy",
            "names_before_key": "Eleonora",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 168176,
            "slug": "natalia-ruiz-oud",
            "key_names": "Ruiz Oud",
            "names_before_key": "Natalia",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "443",
            "created_at": "2025-09-19T13:07:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:07:44+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Dieet basisboek bij sulfietovergevoeligheid

lekker leven met sulfietovergevoeligheid
ID 281048
Slug dieet-basisboek-bij-sulfietovergevoeligheid-marloes-collins
Contributors
Author : Marloes Collins
Author : Eleonora Kanizsai-Nagy
Author : Natalia Ruiz Oud
Annotation
Description Sulfiet wordt al eeuwen toegevoegd aan levensmiddelen zoals wijn, bier, gedroogde vruchten en groenten, jam en stroop, om bederf te voorkomen. Door het lang bewaren van levensmiddelen kan de kwaliteit achteruit gaan. Houdbaarheid, uiterlijk, kleur en geur kunnen veranderen. Sulfieten als additieven (hulpstoffen) worden toegevoegd om de kwalitatieve eigenschappen te bewaren en houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen.<br />Op zichzelf staande sulfietovergevoeligheid komt niet heel vaak voor. Veel astmapatiënten hebben wél last van deze overgevoeligheid.<br />Lekker leven met een sulfietovergevoeligheid kan prima, lees er meer over in dit boek.
Bestseller 60
Genres
Subjects
443 Dieetboeken NUR
NSTC
Publisher eBookPoint
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 1970-01-01
Publication date latest 1970-01-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492383211 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!