Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 446555,
    "slug": "dim-sum-dumplings-karin-lei",
    "nstc": null,
    "title": "Dim sum & dumplings",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Dim sum, dumplings &amp; meer<br /> <br /> Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings?<br /> Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak<br /> je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk<br /> opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings<br /> door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat<br /> met Dim Sum &amp; Dumplings zien dat zelf maken echt<br /> loont.<br /> <br /> Begin bij het begin en krijg de diverse vouwtechnieken<br /> onder de knie: met instructietekeningen in stripvorm<br /> zie je direct hoe je har gow, won ton, siu mai,<br /> xiaolongbao (soepdumplings) en meer maakt. Met<br /> heerlijke vullingen, zowel vegetarisch als met vlees en<br /> vis, kun je eindeloos vari&euml;ren: gestoomd, gebakken of<br /> gefrituurd en geserveerd met mooie dipsauzen.<br /> <br /> Van gefrituurde garnalenwontons met een hete chilimayo,<br /> gebakken auberginedumplings, noedelsoep met<br /> won tons tot char siu bao (gestoomde buns met gemarineerd<br /> varkensvlees). Maar ook loempia&rsquo;s of minder<br /> bekende snacks als cheung fun (rijstnoedelrolletjes) of<br /> lo mai gai (kleefrijstballetjes met kipvulling). Bovendien<br /> biedt Dim Sum &amp; Dumplings een keur aan kleine<br /> groente-, vlees- en visgerechtjes, basissauzen &eacute;n informatie<br /> over keukengerei en technieken.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-04-13",
    "publication_date_latest": "2023-04-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432940",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:37:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 275898,
            "slug": "karin-lei",
            "key_names": "Lei",
            "names_before_key": "Karin",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00"
        }
    ]
}
        

Dim sum & dumplings

ID 446555
Slug dim-sum-dumplings-karin-lei
Contributors
Author : Karin Lei
Annotation
Description <p>Dim sum, dumplings &amp; meer<br /> <br /> Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings?<br /> Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak<br /> je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk<br /> opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings<br /> door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat<br /> met Dim Sum &amp; Dumplings zien dat zelf maken echt<br /> loont.<br /> <br /> Begin bij het begin en krijg de diverse vouwtechnieken<br /> onder de knie: met instructietekeningen in stripvorm<br /> zie je direct hoe je har gow, won ton, siu mai,<br /> xiaolongbao (soepdumplings) en meer maakt. Met<br /> heerlijke vullingen, zowel vegetarisch als met vlees en<br /> vis, kun je eindeloos vari&euml;ren: gestoomd, gebakken of<br /> gefrituurd en geserveerd met mooie dipsauzen.<br /> <br /> Van gefrituurde garnalenwontons met een hete chilimayo,<br /> gebakken auberginedumplings, noedelsoep met<br /> won tons tot char siu bao (gestoomde buns met gemarineerd<br /> varkensvlees). Maar ook loempia&rsquo;s of minder<br /> bekende snacks als cheung fun (rijstnoedelrolletjes) of<br /> lo mai gai (kleefrijstballetjes met kipvulling). Bovendien<br /> biedt Dim Sum &amp; Dumplings een keur aan kleine<br /> groente-, vlees- en visgerechtjes, basissauzen &eacute;n informatie<br /> over keukengerei en technieken.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2023-04-13
Publication date latest 2023-04-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432940 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!