Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 441640,
    "slug": "dinner-served-morgane-van-marcke",
    "nstc": null,
    "title": "Dinner served",
    "subtitle": "the art of hosting & plant-based cooking",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Voor het fleurige vervolg op The Radiant Table schreef Morgane, oprichtster van het tableware merk Ceremony en bekend van de plantaardige foodblog Humbly By Morgane, een kookboek dat veel meer biedt dan enkel recepten. Dinner Served is niet alleen een vegan kookboek, maar ook een verhaal over de kunst van gasten ontvangen, ook wel &lsquo;the art of hosting&rsquo; genoemd. Heb je nood aan inspiratie voor de gerechten en (tafel)decoratie op je volgende etentje? Dan is Dinner Served het boek</p>\n<p>dat je in huis wil halen.</p>\n<p>Het tweede boek uit de reeks bestaat uit meer dan 60 plantaardige recepten, die zowel voedzaam, eenvoudig als erg lekker zijn. Plantaardig eten mag volgens Morgane nooit smaakloos of saai zijn, daarom cre&euml;erde ze opnieuw gerechten die gezond zijn, maar niet altijd zo aanvoelen. Perfect voor kieskeurige eters en foodies.</p>\n<p>Voor &lsquo;the art of hosting&rsquo; deelt Morgane haar beste tips voor een mooie tafel en een vlekkeloos etentje bij jou thuis. Ze ging hiervoor ook langs bij zes creatieve vrienden die hun tafel dekten in hun eigen unieke stijl. Van erg fleurig en kleurrijk, tot minimalistisch.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-11-07",
    "publication_date_latest": "2022-11-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463938730",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-16T03:54:26+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1787,
        "slug": "-",
        "name": "",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:37:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 272852,
            "slug": "morgane-van-marcke-2",
            "key_names": "Marcke",
            "names_before_key": "Morgane",
            "prefix_to_key": "Van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Dinner served

the art of hosting & plant-based cooking
ID 441640
Slug dinner-served-morgane-van-marcke
Contributors
Author : Morgane Van Marcke
Annotation
Description <p>Voor het fleurige vervolg op The Radiant Table schreef Morgane, oprichtster van het tableware merk Ceremony en bekend van de plantaardige foodblog Humbly By Morgane, een kookboek dat veel meer biedt dan enkel recepten. Dinner Served is niet alleen een vegan kookboek, maar ook een verhaal over de kunst van gasten ontvangen, ook wel &lsquo;the art of hosting&rsquo; genoemd. Heb je nood aan inspiratie voor de gerechten en (tafel)decoratie op je volgende etentje? Dan is Dinner Served het boek</p> <p>dat je in huis wil halen.</p> <p>Het tweede boek uit de reeks bestaat uit meer dan 60 plantaardige recepten, die zowel voedzaam, eenvoudig als erg lekker zijn. Plantaardig eten mag volgens Morgane nooit smaakloos of saai zijn, daarom cre&euml;erde ze opnieuw gerechten die gezond zijn, maar niet altijd zo aanvoelen. Perfect voor kieskeurige eters en foodies.</p> <p>Voor &lsquo;the art of hosting&rsquo; deelt Morgane haar beste tips voor een mooie tafel en een vlekkeloos etentje bij jou thuis. Ze ging hiervoor ook langs bij zes creatieve vrienden die hun tafel dekten in hun eigen unieke stijl. Van erg fleurig en kleurrijk, tot minimalistisch.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2022-11-07
Publication date latest 2022-11-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463938730 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!