Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 204428,
    "slug": "dumonts-kleine-lexicon-van-pasta-t-pehle",
    "nstc": null,
    "title": "Dumonts kleine lexicon van pasta",
    "subtitle": "koken en genieten op zijn Italiaans",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:<br/>* De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken<br/>* Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta<br/>* Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni<br/>* Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta<br/>* Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 299,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-02-14",
    "publication_date_latest": "2006-02-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036618120",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:14:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112098,
            "slug": "tobias-pehle-2",
            "key_names": "Pehle",
            "names_before_key": "Tobias",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112099,
            "slug": "b-andrich",
            "key_names": "Andrich",
            "names_before_key": "B.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Dumonts kleine lexicon van pasta

koken en genieten op zijn Italiaans
ID 204428
Slug dumonts-kleine-lexicon-van-pasta-t-pehle
Contributors
Author : Tobias Pehle
Author : B. Andrich
Annotation
Description Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:<br/>* De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken<br/>* Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta<br/>* Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni<br/>* Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta<br/>* Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 299
Duration
Publication date first 2006-02-14
Publication date latest 2006-02-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036618120 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!