Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204576,
    "slug": "easy-japanese-kookboek-emi-kazuko",
    "nstc": null,
    "title": "Easy Japanese kookboek",
    "subtitle": "heerlijke en eenvoudige Japanse recepten stap voor stap uitgelegd",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Stap een willekeurig Japans restaurant of sushibar binnen en je zult de verleiding van de perfect gefileerde sashimi en de kunstig opgemaakte schaaltjes rijst en groenten niet kunnen weerstaan. De Japanse keuken is beroemd vanwege de fantasievolle presentatie en de verfijnde smaak \u2013 en nu kun je zelf met behulp van het Easy Japanese kookboek de overheerlijke en authentieke Japanse recepten thuis bereiden. Elk recept is uitgebreid en duidelijk beschreven zodat je je deze overheerlijke en exotische keuken al snel eigen kunt maken. Je zult merken dat het maken van garnalen- en groentetempura verrassend eenvoudig is.\r\n\u00a0\r\nDeel 1 van het boek laat je kennismaken met de Japanse keuken, geeft uitleg over ingredi\u00ebnten en keukengerei, en laat zien hoe je basisbenodigdheden als misosoep en sushirijst maakt. \r\n\u00a0\r\nDeel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, sushi en sashimi, hoofdgerechten, salades en groenten, rijst en noedels, en desserts. \r\n\u00a0\r\nDeel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren om de smakelijkste maaltijden te bereiden, of je nu een eenvoudig lunchgerecht wilt maken of een feestelijk etentje wilt geven. Met 12 menu\u2019s, die duidelijke instructies en tips bevatten, stelt het Easy Japanese kookboek iedereen, zelfs de beginnende kok, in staat om voor elke gelegenheid de perfecte maaltijd te maken. \r\n\u00a0\r\n\r\nEmi Kazuko heeft al meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder een aantal bekroonde titels. Ze verscheen in verschillende Britse kookprogramma\u2019s. \r\n\u00a0\r\n\r\n\r\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 210,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-12-31",
    "publication_date_latest": "2008-12-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044321791",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:14:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 70,
        "slug": "the-house-of-books-bv",
        "name": "The House of Books B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112182,
            "slug": "emi-kazuko",
            "key_names": "KAZUKO",
            "names_before_key": "EMI",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Easy Japanese kookboek

heerlijke en eenvoudige Japanse recepten stap voor stap uitgelegd
ID 204576
Slug easy-japanese-kookboek-emi-kazuko
Contributors
Author : EMI KAZUKO
Annotation
Description Stap een willekeurig Japans restaurant of sushibar binnen en je zult de verleiding van de perfect gefileerde sashimi en de kunstig opgemaakte schaaltjes rijst en groenten niet kunnen weerstaan. De Japanse keuken is beroemd vanwege de fantasievolle presentatie en de verfijnde smaak – en nu kun je zelf met behulp van het Easy Japanese kookboek de overheerlijke en authentieke Japanse recepten thuis bereiden. Elk recept is uitgebreid en duidelijk beschreven zodat je je deze overheerlijke en exotische keuken al snel eigen kunt maken. Je zult merken dat het maken van garnalen- en groentetempura verrassend eenvoudig is.   Deel 1 van het boek laat je kennismaken met de Japanse keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei, en laat zien hoe je basisbenodigdheden als misosoep en sushirijst maakt.   Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, sushi en sashimi, hoofdgerechten, salades en groenten, rijst en noedels, en desserts.   Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren om de smakelijkste maaltijden te bereiden, of je nu een eenvoudig lunchgerecht wilt maken of een feestelijk etentje wilt geven. Met 12 menu’s, die duidelijke instructies en tips bevatten, stelt het Easy Japanese kookboek iedereen, zelfs de beginnende kok, in staat om voor elke gelegenheid de perfecte maaltijd te maken.   Emi Kazuko heeft al meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder een aantal bekroonde titels. Ze verscheen in verschillende Britse kookprogramma’s.  
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher The House of Books B.V.
Imprint
Language dut
Page count 210
Duration
Publication date first 2008-12-31
Publication date latest 2008-12-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044321791 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!