Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 300664,
    "slug": "eat-right-nick-barnard",
    "nstc": null,
    "title": "Eat Right",
    "subtitle": "een moderne kijk op traditionele kennis over voeding : meer dan 100 recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Moderne kijk op traditionele voedingskennis</h3>\n<p>Geniet van het ontdekken, bereiden en eten van echte voeding. Geen modieuze di\u00ebten of op een bezorgde manier naar je voeding kijken. Maar voedsel op een positieve manier benaderen. Onze voorouders genoten van voortdurend wisselende en veelzijdige, natuurlijke ingredi\u00ebnten. Die aten zij rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd.</p>\n<p><em>Eat Right</em> is een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.</p>\n<p>Een veelomvattend en inspirerend boek om je kennis over voedsel te verrijken, nieuwe gerechten te leren kennen, jezelf en anderen te verrassen en je gezondheid een boost te geven.</p>\n<ul>\n<li>Achtergrondkennis bij gezonde voeding-trend</li>\n<li>Voor de liefhebber van moestuinieren, thuisbrouwen en fermenteren</li>\n<li>Meer dan 100 recepten en veel fotografie</li>\n</ul>\n<p>\u00a0</p>\n<p><strong>Nick Barnard</strong> ergerde zich aan voorbewerkte voedingsmiddelen en moderne productietechnieken. Hij wilde op een positieve manier de regie terugkrijgen over zijn voeding \u2013 en zijn gezondheid. Hij richtte met zijn vrouw Rude Health op, een lijn voedingsmiddelen met ingredi\u00ebnten van oorspronkelijke komaf, waarmee hij vele prijzen won. In dit boek komen zijn liefde voor lekker en natuurlijk eten en zijn aanstekelijke enthousiasme over voedingstradities samen.</p>\n<blockquote>\n<p>\u2018Wil je leren onthaasten, goed eten en je geweldig voelen? Dit boek wijst je de weg.\u2019 -\u00a0<strong>The Telegraph</strong></p>\n<p>'Van de oprichter van cereal-makers Rude Health komt dit verfrissende boek dat focust op de traditionele manier van koken in plaats van een hippe trend te volgen.\u2019 -\u00a0<strong>Daily Telegraph</strong></p>\n</blockquote>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-05-03",
    "publication_date_latest": "2017-05-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000355600",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:13:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 178416,
            "slug": "nick-barnard",
            "key_names": "Barnard",
            "names_before_key": "Nick",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:13:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:13:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Eat Right

een moderne kijk op traditionele kennis over voeding : meer dan 100 recepten
ID 300664
Slug eat-right-nick-barnard
Contributors
Author : Nick Barnard
Annotation
Description <h3>Moderne kijk op traditionele voedingskennis</h3> <p>Geniet van het ontdekken, bereiden en eten van echte voeding. Geen modieuze diëten of op een bezorgde manier naar je voeding kijken. Maar voedsel op een positieve manier benaderen. Onze voorouders genoten van voortdurend wisselende en veelzijdige, natuurlijke ingrediënten. Die aten zij rauw, gekookt, ontkiemd, gezouten of gefermenteerd.</p> <p><em>Eat Right</em> is een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.</p> <p>Een veelomvattend en inspirerend boek om je kennis over voedsel te verrijken, nieuwe gerechten te leren kennen, jezelf en anderen te verrassen en je gezondheid een boost te geven.</p> <ul> <li>Achtergrondkennis bij gezonde voeding-trend</li> <li>Voor de liefhebber van moestuinieren, thuisbrouwen en fermenteren</li> <li>Meer dan 100 recepten en veel fotografie</li> </ul> <p> </p> <p><strong>Nick Barnard</strong> ergerde zich aan voorbewerkte voedingsmiddelen en moderne productietechnieken. Hij wilde op een positieve manier de regie terugkrijgen over zijn voeding – en zijn gezondheid. Hij richtte met zijn vrouw Rude Health op, een lijn voedingsmiddelen met ingrediënten van oorspronkelijke komaf, waarmee hij vele prijzen won. In dit boek komen zijn liefde voor lekker en natuurlijk eten en zijn aanstekelijke enthousiasme over voedingstradities samen.</p> <blockquote> <p>‘Wil je leren onthaasten, goed eten en je geweldig voelen? Dit boek wijst je de weg.’ - <strong>The Telegraph</strong></p> <p>'Van de oprichter van cereal-makers Rude Health komt dit verfrissende boek dat focust op de traditionele manier van koken in plaats van een hippe trend te volgen.’ - <strong>Daily Telegraph</strong></p> </blockquote>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2017-05-03
Publication date latest 2017-05-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000355600 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!