Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210691,
    "slug": "eclairs-christophe-adam",
    "nstc": null,
    "title": "Eclairs !",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "40 recepten voor zoete en hartige eclairs\n\nKleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken:\nU wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!\n\nNaast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) - Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.\n\n- 40 originele en waanzinnig lekkere recepten\n\n- Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.\n\n- Een geweldige klassieker bewerkt door d\u00e9 specialist op dit gebied\n\nChristophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak 'op maat', is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam's, zijn zaak voor tartines et caf\u00e9 in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-11",
    "publication_date_latest": "2013-10-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048308736",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116970,
            "slug": "christophe-adam-2",
            "key_names": "Adam",
            "names_before_key": "Christophe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Eclairs !

ID 210691
Slug eclairs-christophe-adam
Contributors
Author : Christophe Adam
Annotation
Description 40 recepten voor zoete en hartige eclairs Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken: U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs! Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) - Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken. - 40 originele en waanzinnig lekkere recepten - Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz. - Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebied Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak 'op maat', is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam's, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-10-11
Publication date latest 2013-10-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048308736 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!