Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198093,
    "slug": "een-culinaire-reis-door-het-midden-oosten-en-noord-afrika-bethany-kehdy",
    "nstc": null,
    "title": "Een culinaire reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika",
    "subtitle": "een indrukwekkende verzameling Libanese, Marokkaanse en Perzische recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>'In het Midden-Oosten is koken een intu&iuml;tieve kunstvorm. \"Door op je zintuigen af te gaan, in het bijzonder je reuk, zul je inspiratie vinden,\" luidt een bekend gezegde. Het gaat nooit om precieze hoeveelheden, alles draait om instinct.' <br />Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs de keukens van het Midden-Oosten en Noord-Afrika? Iedereen kan wel een paar mezze opnoemen, zoals hummus, falafel, tabouleh en gevulde wijnbladeren, maar in dit boek onthult Bethany Kehdy een rijk gevarieerd scala aan andere culinaire schatten uit dit gebied. Het is een verzameling voortreffelijke recepten - van tonijntartaar met chermoula en kippakketjes met sumak tot profiteroles met kardemom en ma'amoul-zandkoekjes - die stammen uit Bethany's jeugd. Hiervoor heeft ze traditioneel plattelandsvoedsel gecombineerd met stedelijke feestmaaltijden en er vervolgens een hedendaagse draai aan gegeven.</p>",
    "description": "'In het Midden-Oosten is koken een intu\u00eftieve kunstvorm. \"Door op je zintuigen af te gaan, in het bijzonder je reuk, zul je inspiratie vinden,\" luidt een bekend gezegde. Het gaat nooit om precieze hoeveelheden, alles draait om instinct.'\n\nBent u klaar voor een onvergetelijke reis langs de keukens van het Midden-Oosten en Noord-Afrika? Iedereen kan wel een paar mezze opnoemen, zoals hummus, falafel, tabouleh en gevulde wijnbladeren, maar in dit boek onthult Bethany Kehdy een rijk gevarieerd scala aan andere culinaire schatten uit dit gebied. Het is een verzameling voortreffelijke recepten - van tonijntartaar met chermoula en kippakketjes met sumak tot profiteroles met kardemom en ma'amoul-zandkoekjes - die stammen uit Bethany's jeugd. Hiervoor heeft ze traditioneel plattelandsvoedsel gecombineerd met stedelijke feestmaaltijden en er vervolgens een hedendaagse draai aan gegeven. \n\nBethany Kehdy is een pionier op het gebied van de hedendaagse Midden-Oosterse keuken. Met haar immens populaire foodblog dirtykitchensecrets.com verovert ze momenteel het internet. Daarnaast heeft ze een schare toegewijde fans op Facebook en Twitter. Bethany werkt als receptontwikkelaar, food- en reisauteur, leidt culinaire reizen door Libanon en organiseert Food Blogger Connect.\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-05-24",
    "publication_date_latest": "2014-05-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048309870",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:13:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 108736,
            "slug": "bethany-kehdy",
            "key_names": "Kehdy",
            "names_before_key": "Bethany",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 108737,
            "slug": "paulina-de-nijs-2",
            "key_names": "Nijs",
            "names_before_key": "Paulina",
            "prefix_to_key": "de",
            "contributor_role": "B06",
            "readable_contributor_role": "Translator"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Een culinaire reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika

een indrukwekkende verzameling Libanese, Marokkaanse en Perzische recepten
ID 198093
Slug een-culinaire-reis-door-het-midden-oosten-en-noord-afrika-bethany-kehdy
Contributors
Author : Bethany Kehdy
Translator : Paulina de Nijs
Annotation <p>'In het Midden-Oosten is koken een intu&iuml;tieve kunstvorm. "Door op je zintuigen af te gaan, in het bijzonder je reuk, zul je inspiratie vinden," luidt een bekend gezegde. Het gaat nooit om precieze hoeveelheden, alles draait om instinct.' <br />Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs de keukens van het Midden-Oosten en Noord-Afrika? Iedereen kan wel een paar mezze opnoemen, zoals hummus, falafel, tabouleh en gevulde wijnbladeren, maar in dit boek onthult Bethany Kehdy een rijk gevarieerd scala aan andere culinaire schatten uit dit gebied. Het is een verzameling voortreffelijke recepten - van tonijntartaar met chermoula en kippakketjes met sumak tot profiteroles met kardemom en ma'amoul-zandkoekjes - die stammen uit Bethany's jeugd. Hiervoor heeft ze traditioneel plattelandsvoedsel gecombineerd met stedelijke feestmaaltijden en er vervolgens een hedendaagse draai aan gegeven.</p>
Description 'In het Midden-Oosten is koken een intuïtieve kunstvorm. "Door op je zintuigen af te gaan, in het bijzonder je reuk, zul je inspiratie vinden," luidt een bekend gezegde. Het gaat nooit om precieze hoeveelheden, alles draait om instinct.' Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs de keukens van het Midden-Oosten en Noord-Afrika? Iedereen kan wel een paar mezze opnoemen, zoals hummus, falafel, tabouleh en gevulde wijnbladeren, maar in dit boek onthult Bethany Kehdy een rijk gevarieerd scala aan andere culinaire schatten uit dit gebied. Het is een verzameling voortreffelijke recepten - van tonijntartaar met chermoula en kippakketjes met sumak tot profiteroles met kardemom en ma'amoul-zandkoekjes - die stammen uit Bethany's jeugd. Hiervoor heeft ze traditioneel plattelandsvoedsel gecombineerd met stedelijke feestmaaltijden en er vervolgens een hedendaagse draai aan gegeven. Bethany Kehdy is een pionier op het gebied van de hedendaagse Midden-Oosterse keuken. Met haar immens populaire foodblog dirtykitchensecrets.com verovert ze momenteel het internet. Daarnaast heeft ze een schare toegewijde fans op Facebook en Twitter. Bethany werkt als receptontwikkelaar, food- en reisauteur, leidt culinaire reizen door Libanon en organiseert Food Blogger Connect.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2014-05-24
Publication date latest 2014-05-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048309870 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!