Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 268579,
    "slug": "een-nieuwe-manier-van-koken-anna-jones",
    "nstc": null,
    "title": "Een nieuwe manier van koken",
    "subtitle": "snelle, simpele en smakelijke recepten voor elke dag",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Modern eten voor een moderne manier van leven.<br/><br/>Anna Jones deelt in 'Een nieuwe manier van koken' opnieuw haar passie voor gezond en vegetarisch eten. Haar lichte maar toch voedzame gerechten zijn gemakkelijk te maken en vragen weinig voorbereiding, zodat ze op elke willekeurige avond van de week kunnen worden bereid. Ook geeft Jones vele tips voor een goed begin van de dag en voor de producten die niet mogen ontbreken in je voorraadkast. <br/><br/>We willen tegenwoordig  allemaal dat eten lekker, gezond en snel te bereiden is, dat de ingredi\u00ebnten van lokale producenten komen en vooral niet duur en goed voor de planeet zijn. Anna Jones laat zien hoe je er eenvoudig een verantwoorde leefstijl op na kunt houden waarbij genieten van eten minstens zo belangrijk is.<br/><br/>Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. 'Een nieuwe manier van koken' is haar tweede boek. <br/><br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 352,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-02-01",
    "publication_date_latest": "2016-02-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059566828",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:05:07+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:21:25+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 157118,
            "slug": "anna-jones-2",
            "key_names": "Jones",
            "names_before_key": "Anna",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:05:07+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:05:07+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Een nieuwe manier van koken

snelle, simpele en smakelijke recepten voor elke dag
ID 268579
Slug een-nieuwe-manier-van-koken-anna-jones
Contributors
Author : Anna Jones
Annotation
Description Modern eten voor een moderne manier van leven.<br/><br/>Anna Jones deelt in 'Een nieuwe manier van koken' opnieuw haar passie voor gezond en vegetarisch eten. Haar lichte maar toch voedzame gerechten zijn gemakkelijk te maken en vragen weinig voorbereiding, zodat ze op elke willekeurige avond van de week kunnen worden bereid. Ook geeft Jones vele tips voor een goed begin van de dag en voor de producten die niet mogen ontbreken in je voorraadkast. <br/><br/>We willen tegenwoordig allemaal dat eten lekker, gezond en snel te bereiden is, dat de ingrediƫnten van lokale producenten komen en vooral niet duur en goed voor de planeet zijn. Anna Jones laat zien hoe je er eenvoudig een verantwoorde leefstijl op na kunt houden waarbij genieten van eten minstens zo belangrijk is.<br/><br/>Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. 'Een nieuwe manier van koken' is haar tweede boek. <br/><br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 352
Duration
Publication date first 2016-02-01
Publication date latest 2016-02-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059566828 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!