Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 151560,
    "slug": "eerlijk-en-goed-ricardo-van-ede",
    "nstc": null,
    "title": "Eerlijk en goed",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Er wordt tegenwoordig veel gepraat over eerlijk eten. Maar wat is dat nu eigenlijk: \neerlijk eten?\nRicardo van Ede spreekt zich er ondubbelzinnig over uit in zijn uitgebreide Inleiding op zijn nieuwe boek Eerlijk en goed: `Het begint allemaal bij respect voor de natuur en ook het in balans houden daarvan. Als we allemaal een klein beetje nadenken over wat en hoe we eten, dan is de eerste stap gezet. En als we eenmaal op gang zijn, dan is het veel makkelijker om deze persoonlijke beweging gaande te houden.'\n\nBehalve de geloofsbelijdenis van deze rebelse topchef bevat zijn boek natuurlijk ook weer tal van aanstekelijke verhalen rondom Ricardo's alltime favourites, pure ingredi\u00ebnten waarmee Eerlijk en goed moeiteloos het leukste kookboek van 2013 wordt.\n\npompoen chocoladeoester\nui rundvanille\nappels en perengraaneend\nolierijst\nkoffierum",
    "description": "Er wordt tegenwoordig veel gepraat over eerlijk eten. Maar wat is dat nu eigenlijk: <br />\neerlijk eten?<br />\nRicardo van Ede spreekt zich er ondubbelzinnig over uit in zijn uitgebreide Inleiding op zijn nieuwe boek Eerlijk en goed: `Het begint allemaal bij respect voor de natuur en ook het in balans houden daarvan. Als we allemaal een klein beetje nadenken over wat en hoe we eten, dan is de eerste stap gezet. En als we eenmaal op gang zijn, dan is het veel makkelijker om deze persoonlijke beweging gaande te houden.'<br />\n<br />\nBehalve de geloofsbelijdenis van deze rebelse topchef bevat zijn boek natuurlijk ook weer tal van aanstekelijke verhalen rondom Ricardo's alltime favourites, pure ingredi\u00ebnten waarmee Eerlijk en goed moeiteloos het leukste kookboek van 2013 wordt.<br />\n<br />\npompoen chocoladeoester<br />\nui rundvanille<br />\nappels en perengraaneend<br />\nolierijst<br />\nkoffierum",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-11-01",
    "publication_date_latest": "2016-11-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461561015",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:42:16+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:10:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1360,
        "slug": "bertram-de-leeuw-uitgevers-bv",
        "name": "Bertram + de Leeuw Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:09+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 84962,
            "slug": "ricardo-van-ede",
            "key_names": "Ede",
            "names_before_key": "Ricardo",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:42:16+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:42:16+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Eerlijk en goed

ID 151560
Slug eerlijk-en-goed-ricardo-van-ede
Contributors
Author : Ricardo van Ede
Annotation Er wordt tegenwoordig veel gepraat over eerlijk eten. Maar wat is dat nu eigenlijk: eerlijk eten? Ricardo van Ede spreekt zich er ondubbelzinnig over uit in zijn uitgebreide Inleiding op zijn nieuwe boek Eerlijk en goed: `Het begint allemaal bij respect voor de natuur en ook het in balans houden daarvan. Als we allemaal een klein beetje nadenken over wat en hoe we eten, dan is de eerste stap gezet. En als we eenmaal op gang zijn, dan is het veel makkelijker om deze persoonlijke beweging gaande te houden.' Behalve de geloofsbelijdenis van deze rebelse topchef bevat zijn boek natuurlijk ook weer tal van aanstekelijke verhalen rondom Ricardo's alltime favourites, pure ingrediƫnten waarmee Eerlijk en goed moeiteloos het leukste kookboek van 2013 wordt. pompoen chocoladeoester ui rundvanille appels en perengraaneend olierijst koffierum
Description Er wordt tegenwoordig veel gepraat over eerlijk eten. Maar wat is dat nu eigenlijk: <br /> eerlijk eten?<br /> Ricardo van Ede spreekt zich er ondubbelzinnig over uit in zijn uitgebreide Inleiding op zijn nieuwe boek Eerlijk en goed: `Het begint allemaal bij respect voor de natuur en ook het in balans houden daarvan. Als we allemaal een klein beetje nadenken over wat en hoe we eten, dan is de eerste stap gezet. En als we eenmaal op gang zijn, dan is het veel makkelijker om deze persoonlijke beweging gaande te houden.'<br /> <br /> Behalve de geloofsbelijdenis van deze rebelse topchef bevat zijn boek natuurlijk ook weer tal van aanstekelijke verhalen rondom Ricardo's alltime favourites, pure ingrediƫnten waarmee Eerlijk en goed moeiteloos het leukste kookboek van 2013 wordt.<br /> <br /> pompoen chocoladeoester<br /> ui rundvanille<br /> appels en perengraaneend<br /> olierijst<br /> koffierum
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2015-11-01
Publication date latest 2016-11-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461561015 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!