Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211518,
    "slug": "eetlust-a-van-der-pol",
    "nstc": null,
    "title": "Eetlust",
    "subtitle": "in gesprek met 's werelds topkoks",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "EetLust<br/><br/>In gesprek met ?s werelds topkoks<br/><br/>Met het mes op tafel interviewde Aranka van der Pol tien van de grootste chef-koks ter wereld. Op zoek naar het antwoord op de vraag: welke kwaliteiten moet  je als topkok in huis hebben? Wat maakt een chef zo gek om uren achter elkaar in een zweem van zweet en bloed achter de pannen te staan? Wat wakkert hun vuur aan?<br/><br/>Tijdens haar zoektocht drong Aranka door tot het culinaire hart van de rauwe kokswereld. Ferran Adri? sprak met haar over de kunst van het koken, met Herman den Blijker jaagde ze op konijnen en ander loslopend wild, Sergio Herman gaf een uitdagend kijkje in de keuken, Jamie Oliver maakte zich boos en Gordon Ramsay haalde de kolen uit het vuur. Met als resultaat het recept voor de ideale chef-kok.<br/><br/>Eetlust is een boek met smakelijke interviews. Het komt niet alleen in de keuken van pas, maar leest ook lekker weg onder het genot van een glaasje pinot noir of een pasta pommodori. Recepten, quotes en karakterschetsen van de chefs maken dit boek tot een verrassende ontdekkingsreis.<br/><br/>Aranka van der Pol (1978) is culinair journaliste voor De Telegraaf. De beleving van eten fascineert haar: van de geurende chappati?s op een straathoek in Delhi, tot Kaapse langoustines en een Amsterdamse spinazieschotel met spekjes.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 180,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-11-06",
    "publication_date_latest": "2008-11-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789085104827",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:15:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 880,
        "slug": "house-of-knowledge",
        "name": "House of Knowledge.",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:54+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:58:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117567,
            "slug": "a-van-der-pol",
            "key_names": "Pol",
            "names_before_key": "A.",
            "prefix_to_key": "van der",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Eetlust

in gesprek met 's werelds topkoks
ID 211518
Slug eetlust-a-van-der-pol
Contributors
Author : A. van der Pol
Annotation
Description EetLust<br/><br/>In gesprek met ?s werelds topkoks<br/><br/>Met het mes op tafel interviewde Aranka van der Pol tien van de grootste chef-koks ter wereld. Op zoek naar het antwoord op de vraag: welke kwaliteiten moet je als topkok in huis hebben? Wat maakt een chef zo gek om uren achter elkaar in een zweem van zweet en bloed achter de pannen te staan? Wat wakkert hun vuur aan?<br/><br/>Tijdens haar zoektocht drong Aranka door tot het culinaire hart van de rauwe kokswereld. Ferran Adri? sprak met haar over de kunst van het koken, met Herman den Blijker jaagde ze op konijnen en ander loslopend wild, Sergio Herman gaf een uitdagend kijkje in de keuken, Jamie Oliver maakte zich boos en Gordon Ramsay haalde de kolen uit het vuur. Met als resultaat het recept voor de ideale chef-kok.<br/><br/>Eetlust is een boek met smakelijke interviews. Het komt niet alleen in de keuken van pas, maar leest ook lekker weg onder het genot van een glaasje pinot noir of een pasta pommodori. Recepten, quotes en karakterschetsen van de chefs maken dit boek tot een verrassende ontdekkingsreis.<br/><br/>Aranka van der Pol (1978) is culinair journaliste voor De Telegraaf. De beleving van eten fascineert haar: van de geurende chappati?s op een straathoek in Delhi, tot Kaapse langoustines en een Amsterdamse spinazieschotel met spekjes.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher House of Knowledge.
Imprint
Language dut
Page count 180
Duration
Publication date first 2008-11-06
Publication date latest 2008-11-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789085104827 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!