Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 235532,
    "slug": "ei",
    "nstc": null,
    "title": "Ei",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kunt u eindeloos vari\u00ebren.\nHet ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-09-29",
    "publication_date_latest": "2007-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036620017",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ei

ID 235532
Slug ei
Contributors
Annotation
Description Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kunt u eindeloos variƫren. Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.
Bestseller 60
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2007-09-29
Publication date latest 2007-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036620017 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!