Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Resource not found in Hebban API: https://unbidan.nl/api/v1/contributor/daniel-pink-2
            {
    "id": 249552,
    "slug": "ei-het-michel-roux",
    "nstc": null,
    "title": "Ei, Het",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruy\u00e8resouffl\u00e9 tot de heerlijkste nagerechten als chocolademousse of pistache-cr\u00e8me br\u00fblee. In dit boek vindt de lezer zowel klassieke als moderne recepten van de wereldwijd bekende en gelauwerde chef-kok Michel Roux.\r\nIn elk hoofdstuk staat een bereidingswijze van eieren centraal: van koken, bakken, pocheren, roerei maken en in de oven garen tot het maken van een volmaakte omelet, cr\u00eape, souffl\u00e9, meringue of custardvla. Klassieke recepten als sauce hollandaise, eieren benedict en citroensouffl\u00e9 kregen een moderne draai, waarbij Michels originele recepten kunnen bogen op moderne combinaties of een lichtere, simpelere bereiding. De schitterende foto\u2019s en de heldere receptuur maken Het ei een boek om elke dag van te genieten.\r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-01-08",
    "publication_date_latest": "2008-01-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059561625",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:19:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 141891,
            "slug": "michel-roux-2",
            "key_names": "Roux",
            "names_before_key": "Michel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ei, Het

ID 249552
Slug ei-het-michel-roux
Contributors
Author : Michel Roux
Annotation
Description Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de heerlijkste nagerechten als chocolademousse of pistache-crème brûlee. In dit boek vindt de lezer zowel klassieke als moderne recepten van de wereldwijd bekende en gelauwerde chef-kok Michel Roux. In elk hoofdstuk staat een bereidingswijze van eieren centraal: van koken, bakken, pocheren, roerei maken en in de oven garen tot het maken van een volmaakte omelet, crêpe, soufflé, meringue of custardvla. Klassieke recepten als sauce hollandaise, eieren benedict en citroensoufflé kregen een moderne draai, waarbij Michels originele recepten kunnen bogen op moderne combinaties of een lichtere, simpelere bereiding. De schitterende foto’s en de heldere receptuur maken Het ei een boek om elke dag van te genieten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2008-01-08
Publication date latest 2008-01-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059561625 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!