Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 250787,
    "slug": "elementen-tonny-berentsen",
    "nstc": null,
    "title": "Elementen",
    "subtitle": "de Kromme Dissel",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek!\n\nVoel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is.\n\nBeleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk ge\u00efllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingredi\u00ebnten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten!\n\nDe Kromme Dissel is \u00e9\u00e9n van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al ruim 41 jaar een Michelinster waarvan de laatste 12 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 220,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-10-25",
    "publication_date_latest": "2012-10-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490321055",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2682,
        "slug": "vis-books",
        "name": "VIS Books",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:00:30+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T13:26:11+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 142379,
            "slug": "tonny-berentsen",
            "key_names": "Berentsen",
            "names_before_key": "Tonny",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 142380,
            "slug": "sierk-buwalda",
            "key_names": "Buwalda",
            "names_before_key": "Sierk",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 142381,
            "slug": "dietmar-baars",
            "key_names": "Baars",
            "names_before_key": "Dietmar",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 142382,
            "slug": "marcel-wurster",
            "key_names": "Wurster",
            "names_before_key": "Marcel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 142383,
            "slug": "arne-dijkstra",
            "key_names": "Dijkstra",
            "names_before_key": "Arne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 142384,
            "slug": "vincent-van-keulen",
            "key_names": "Keulen",
            "names_before_key": "Vincent",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Elementen

de Kromme Dissel
ID 250787
Slug elementen-tonny-berentsen
Contributors
Author : Tonny Berentsen
Author : Sierk Buwalda
Author : Dietmar Baars
Author : Marcel Wurster
Author : Arne Dijkstra
Author : Vincent van Keulen
Annotation
Description Michelin sterrenrestaurant De Kromme Dissel laat u alle elementen van de keuken zien in hun nieuwste boek! Voel de Aandacht, maak kennis met de verschillende elementen, die tafelen bij De Kromme Dissel tot een bijzondere culinaire reis maken. Het team van De Kromme Dissel geeft u, behalve een kijkje in de keuken, ook een goed beeld van de oorsprong van de diverse elementen waarmee in de keuken gewerkt wordt. De culinaire topfotografie van fotograaf Guido de Visser geven u een mooi beeld van de verschillende signaturen die de keuken rijk is. Beleef de Oorsprong, chefkok Tonny Berentsen en zijn team nemen u mee op zoek naar de beste, puurste en eerlijkste producten. Zij laten u hun nauwe samenwerking met de vaak kleinschalige producenten zien en gunnen u in dit rijk geïllustreerde boek een blik op de pure oorsprong van de mooiste ingrediënten. Maar dat niet alleen; ze laten zien hoe deze samenwerking hen inspireert tot het maken van de mooiste en heerlijkste gerechten! De Kromme Dissel is één van de oudste toprestaurants van Nederland en behoort tot de beste van Gelderland. De Kromme Dissel heeft al ruim 41 jaar een Michelinster waarvan de laatste 12 jaar onder leiding van chefkok Tonny Berentsen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher VIS Books
Imprint
Language dut
Page count 220
Duration
Publication date first 2012-10-25
Publication date latest 2012-10-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490321055 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!