{
"id": 239393,
"slug": "elsevier-100-toprecepten-luxe-2011",
"nstc": null,
"title": "Elsevier 100 toprecepten Luxe 2011",
"subtitle": null,
"collection_title": null,
"collection_part_number": null,
"annotation": null,
"description": "100 Toprecepten luxe - 9789035250291\nIn de laatste maanden van het jaar nodigen het weer en de lange avonden uit om uitgebreid te koken en in goed gezelschap te dineren. Het is het seizoen voor wild, gevogelte, rijke sauzen en dampende gerechten uit de oven die de winterkou verdrijven. En uiteraard voor feestelijke en exclusieve ingredi\u00ebnten als oesters, kreeft en kaviaar.\n\nIn Elsevier 100 Toprecepten Luxe treft u de heerlijkste gerechten voor rond de feestdagen,vari\u00ebrend van een eenvoudig maar geraffineerd voorgerechtje als bloemkoolvelout\u00e9 met saffraan tot uitdagingen voor de hobbykok als fazantenborst en zuurkool met champagne.",
"additional_content": null,
"bestseller_60": null,
"imprint": null,
"language_code": "dut",
"original_language_code": null,
"page_count": null,
"duration_seconds": null,
"publication_date_first": "2011-10-15",
"publication_date_latest": "2011-10-15",
"cover_url": null,
"editions": [
{
"isbn": "9789035250291",
"product_form": "BC"
}
],
"ratings_count": 0,
"read_count": 0,
"review_count": 0,
"favorite_count": 0,
"reading_status_read_count": 0,
"reading_status_reading_count": 0,
"reading_status_want_to_read_count": 0,
"rating_average": null,
"ratings_distribution": {
"1": 0,
"2": 0,
"3": 0,
"4": 0,
"5": 0
},
"created_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00",
"updated_at": "2025-11-05T00:18:27+00:00",
"publisher": {
"id": 214,
"slug": "reed-business",
"name": "Reed Business",
"created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
"updated_at": "2025-09-19T15:04:34+00:00"
},
"contributors": [],
"genres": [],
"subjects": [
{
"scheme_identifier": "32",
"scheme_version": null,
"main_subject": false,
"subject_code": "440",
"created_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00",
"updated_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00"
}
],
"tags": [],
"campaigns": []
}