Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 239393,
    "slug": "elsevier-100-toprecepten-luxe-2011",
    "nstc": null,
    "title": "Elsevier 100 toprecepten Luxe 2011",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "100 Toprecepten luxe - 9789035250291\nIn de laatste maanden van het jaar nodigen het weer en de lange avonden uit om uitgebreid te koken en in goed gezelschap te dineren. Het is het seizoen voor wild, gevogelte, rijke sauzen en dampende gerechten uit de oven die de winterkou verdrijven. En uiteraard voor feestelijke en exclusieve ingredi\u00ebnten als oesters, kreeft en kaviaar.\n\nIn Elsevier 100 Toprecepten Luxe treft u de heerlijkste gerechten voor rond de feestdagen,vari\u00ebrend van een eenvoudig maar geraffineerd voorgerechtje als bloemkoolvelout\u00e9 met saffraan tot uitdagingen voor de hobbykok als fazantenborst en zuurkool met champagne.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-10-15",
    "publication_date_latest": "2011-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789035250291",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:18:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 214,
        "slug": "reed-business",
        "name": "Reed Business",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:34+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:57:18+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Elsevier 100 toprecepten Luxe 2011

ID 239393
Slug elsevier-100-toprecepten-luxe-2011
Contributors
Annotation
Description 100 Toprecepten luxe - 9789035250291 In de laatste maanden van het jaar nodigen het weer en de lange avonden uit om uitgebreid te koken en in goed gezelschap te dineren. Het is het seizoen voor wild, gevogelte, rijke sauzen en dampende gerechten uit de oven die de winterkou verdrijven. En uiteraard voor feestelijke en exclusieve ingrediënten als oesters, kreeft en kaviaar. In Elsevier 100 Toprecepten Luxe treft u de heerlijkste gerechten voor rond de feestdagen,variërend van een eenvoudig maar geraffineerd voorgerechtje als bloemkoolvelouté met saffraan tot uitdagingen voor de hobbykok als fazantenborst en zuurkool met champagne.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Reed Business
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2011-10-15
Publication date latest 2011-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789035250291 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!