Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 248864,
    "slug": "elsevier-100-toprecepten-mediterrane-gerechten",
    "nstc": null,
    "title": "Elsevier 100 toprecepten mediterrane gerechten",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse <br />zee, zoals pasta uit Itali\u00eb,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten <br />zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.<br />Een enorme verscheidenheid aan ingredi\u00ebnten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 111,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-05-13",
    "publication_date_latest": "2011-05-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789068828115",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:19:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 214,
        "slug": "reed-business",
        "name": "Reed Business",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:34+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Elsevier 100 toprecepten mediterrane gerechten

ID 248864
Slug elsevier-100-toprecepten-mediterrane-gerechten
Contributors
Annotation
Description De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse <br />zee, zoals pasta uit Italiƫ,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten <br />zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.<br />Een enorme verscheidenheid aan ingrediƫnten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Reed Business
Imprint
Language dut
Page count 111
Duration
Publication date first 2011-05-13
Publication date latest 2011-05-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789068828115 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!