Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 415089,
    "slug": "elseviers-pocketkookboek-nakken-rovekamp",
    "nstc": null,
    "title": "Elseviers pocketkookboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De moderne tijd heeft niet nagelaten ook op het culinaire gebied zijn stempel te drukken. Wij eten tegenwoordig 'verantwoord', dwz. veel vitaminen, eiwitten en mineralen, weinig suiker, vet en koolhydraten. Wij maken gebruik van diepvries, blikconserven, pakjes soep, enz. en hebben snelkookpannen, mixers en huishoudmachines tot onze beschikking. Wij willen en moeten snel koken, want het leven is druk en menige huisvrouw heeft nog een werkkring ook. Deze nieuwe wijze van koken vraagt om een nieuw kookboek, beknopt en duidelijk, met moderne recepten die weinig tijd kosten.\nElseviers Pocketkookboek s naar vorm en naar inhoud een modern werk. Het geeft een keur van receoten op elk gebied, vanaf de zo geliefde koude slaatjes tot en met ijs en gebak; recepten voor de daagse maaltijd en voor bijzondere gelegenheden.; wenken om de soepen uit pakjes te verbeteren en een eigen cachet te geven; suggesties om naar eigen fantasie variatie in geijkte gerechten te brengen. De duidelijke uitleg van de grondbeginselen van groenten, vlees, vis enz. met de vele praktische wenken is juist wat de jonge, nog onervaren huisvrouw behoeft; voor de meer geroutineerde kookster zijn er boeiende variaties te kust en te keur. Ook de man met een hobby voor kokkerellen zal in dit kookboek veel van zijn gading vinden.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 336,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1962-01-01",
    "publication_date_latest": "1962-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:43:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2875,
        "slug": "elsevier",
        "name": "Elsevier",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:30:09+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:36+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 254759,
            "slug": "nakken-rovekamp-2",
            "key_names": "NAKKEN ROVEKAMP",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Elseviers pocketkookboek

ID 415089
Slug elseviers-pocketkookboek-nakken-rovekamp
Contributors
Author : NAKKEN ROVEKAMP
Annotation
Description De moderne tijd heeft niet nagelaten ook op het culinaire gebied zijn stempel te drukken. Wij eten tegenwoordig 'verantwoord', dwz. veel vitaminen, eiwitten en mineralen, weinig suiker, vet en koolhydraten. Wij maken gebruik van diepvries, blikconserven, pakjes soep, enz. en hebben snelkookpannen, mixers en huishoudmachines tot onze beschikking. Wij willen en moeten snel koken, want het leven is druk en menige huisvrouw heeft nog een werkkring ook. Deze nieuwe wijze van koken vraagt om een nieuw kookboek, beknopt en duidelijk, met moderne recepten die weinig tijd kosten. Elseviers Pocketkookboek s naar vorm en naar inhoud een modern werk. Het geeft een keur van receoten op elk gebied, vanaf de zo geliefde koude slaatjes tot en met ijs en gebak; recepten voor de daagse maaltijd en voor bijzondere gelegenheden.; wenken om de soepen uit pakjes te verbeteren en een eigen cachet te geven; suggesties om naar eigen fantasie variatie in geijkte gerechten te brengen. De duidelijke uitleg van de grondbeginselen van groenten, vlees, vis enz. met de vele praktische wenken is juist wat de jonge, nog onervaren huisvrouw behoeft; voor de meer geroutineerde kookster zijn er boeiende variaties te kust en te keur. Ook de man met een hobby voor kokkerellen zal in dit kookboek veel van zijn gading vinden.
Bestseller 60
Genres
Subjects No subjects available
NSTC
Publisher Elsevier
Imprint
Language dut
Page count 336
Duration
Publication date first 1962-01-01
Publication date latest 1962-01-01
Cover URL
Editions No editions available

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!