Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206779,
    "slug": "encyclopedie-van-de-franse-gastronomie-vincent-boue",
    "nstc": null,
    "title": "Encyclopedie van de Franse gastronomie",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Encyclopedie van de Franse gastronomie is d\u00e9 nieuwe encyclopedie voor de (thuis)kok. Meer dan 200 culinaire technieken en basishandelingen worden uitgelegd in woord en beeld: van vlees snijden, vis fileren tot groenten presenteren en sauzen maken. Bovendien bevat het boek bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie. Ontdek de geheimen en signatuurrecepten van R\u00e9gis Marcon, Jean-Fran\u00e7ois Pi\u00e8ge, Alain Passard, Anne-Sophie Pic en vele anderen.\r\nHet boek valt uiteen in twee delen: een deel waarin stap voor stap de basishandelingen getoond worden, en een deel waarin een honderdtal basisrecepten uit de Franse keuken gepresenteerd wordt. Dit zeer informatieve en rijk ge\u00efllustreerde boekwerk zal snel zijn plaats in de keuken krijgen van zowel de beginnende als de ervaren kok.\r\nVincent Bou\u00e9 en Hubert Delorme zijn beiden docent in culinaire technieken op een hotelschool.\r\nMet bijdragen van de Meilleurs Ouvriers de France over hun specialisme: ijs maken, kaas maken enzovoort. Inclusief een dvd met een speeltijd van meer dan 1\u00bd uur, waarop de ingewikkeldste technieken getoond worden\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 512,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-09-23",
    "publication_date_latest": "2010-09-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077363263",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113707,
            "slug": "vincent-boue",
            "key_names": "Bou\u00e9",
            "names_before_key": "Vincent",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 113708,
            "slug": "hubert-delorme",
            "key_names": "Delorme",
            "names_before_key": "Hubert",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Encyclopedie van de Franse gastronomie

ID 206779
Slug encyclopedie-van-de-franse-gastronomie-vincent-boue
Contributors
Author : Vincent Boué
Author : Hubert Delorme
Annotation
Description Encyclopedie van de Franse gastronomie is dé nieuwe encyclopedie voor de (thuis)kok. Meer dan 200 culinaire technieken en basishandelingen worden uitgelegd in woord en beeld: van vlees snijden, vis fileren tot groenten presenteren en sauzen maken. Bovendien bevat het boek bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie. Ontdek de geheimen en signatuurrecepten van Régis Marcon, Jean-François Piège, Alain Passard, Anne-Sophie Pic en vele anderen. Het boek valt uiteen in twee delen: een deel waarin stap voor stap de basishandelingen getoond worden, en een deel waarin een honderdtal basisrecepten uit de Franse keuken gepresenteerd wordt. Dit zeer informatieve en rijk geïllustreerde boekwerk zal snel zijn plaats in de keuken krijgen van zowel de beginnende als de ervaren kok. Vincent Boué en Hubert Delorme zijn beiden docent in culinaire technieken op een hotelschool. Met bijdragen van de Meilleurs Ouvriers de France over hun specialisme: ijs maken, kaas maken enzovoort. Inclusief een dvd met een speeltijd van meer dan 1½ uur, waarop de ingewikkeldste technieken getoond worden
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 512
Duration
Publication date first 2010-09-23
Publication date latest 2010-09-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077363263 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!