Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 389850,
    "slug": "eten-als-de-beste-hugh-fearnley-whittingstall",
    "nstc": null,
    "title": "Eten als de beste!",
    "subtitle": "7 basisprincipes om een leven lang gezond te eten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>De succesvolle auteur van Veg en Heel veel veg! richt zich in Eten als de beste! op gezonde &eacute;n lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle kennis en feiten over gezond eten samen tot zeven eenvoudige basisprincipes. Vervolgens kun je met de 100 inspirerende recepten direct aan de slag. Denk aan geroosterde venkel met tomatentaboul&eacute;, spicy vissticks of rogge-bananenkoekjes. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel erg aantrekkelijk! Hugh Fearnley-Whittingstall (1965) is auteur, presentator van het succesvolle Engelse tv-programma River Cottage, en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij schrijft receptencolumns voor The Guardian en maakte voor BBC One verschillende documentaires over voedsel en gezondheid, waaronder Het gevecht tegen overgewicht. Hugh woont met zijn gezin in Devon, Zuidwest-Engeland.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 416,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-03-17",
    "publication_date_latest": "2021-03-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789023016687",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:37:00+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:32:21+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6471,
        "slug": "gottmer-uitgevers-groep-bv-2",
        "name": "Gottmer Uitgevers Groep b.v.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:11+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 238867,
            "slug": "hugh-fearnley-whittingstall-2",
            "key_names": "Fearnley-Whittingstall",
            "names_before_key": "Hugh",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:37:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:37:00+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Eten als de beste!

7 basisprincipes om een leven lang gezond te eten
ID 389850
Slug eten-als-de-beste-hugh-fearnley-whittingstall
Contributors
Author : Hugh Fearnley-Whittingstall
Annotation
Description <p>De succesvolle auteur van Veg en Heel veel veg! richt zich in Eten als de beste! op gezonde &eacute;n lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle kennis en feiten over gezond eten samen tot zeven eenvoudige basisprincipes. Vervolgens kun je met de 100 inspirerende recepten direct aan de slag. Denk aan geroosterde venkel met tomatentaboul&eacute;, spicy vissticks of rogge-bananenkoekjes. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel erg aantrekkelijk! Hugh Fearnley-Whittingstall (1965) is auteur, presentator van het succesvolle Engelse tv-programma River Cottage, en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij schrijft receptencolumns voor The Guardian en maakte voor BBC One verschillende documentaires over voedsel en gezondheid, waaronder Het gevecht tegen overgewicht. Hugh woont met zijn gezin in Devon, Zuidwest-Engeland.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Imprint
Language dut
Page count 416
Duration
Publication date first 2021-03-17
Publication date latest 2021-03-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789023016687 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!