Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 413042,
    "slug": "eten-koken-gezonder-m-den-hartog-de-weijer",
    "nstc": null,
    "title": "Eten koken (ge)zonder",
    "subtitle": "lekker eten kan altijd, ook bij candida en intoleranties!",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergie\u00ebn, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.Geen nood dus als je iets niet meer mag eten! Dit boek wijst de weg hoe je ook z\u00f3nder bepaalde ingredi\u00ebnten nog verrukkelijke gezonde maaltijden kunt bereiden!Eet smakelijk!Meg den Hartog-de Weijer is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeute, en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gezondheid en voeding. Daarnaast bekwaamde ze zich in de Levend Bloed Analyse en behaalde ook het diploma Psycho-Neuro-Immunologie. Omdat gezondheid, ziekte en voeding ook samenhangen met de psyche, volgde ze de opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-10-05",
    "publication_date_latest": "2007-10-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789076277912",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:43:19+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7223,
        "slug": "symbolon",
        "name": "Symbolon",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:43:18+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:08:36+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 253930,
            "slug": "m-den-hartog-de-weijer",
            "key_names": "Hartog-de Weijer",
            "names_before_key": "M.",
            "prefix_to_key": "den",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "246",
            "created_at": "2025-09-19T13:43:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:43:19+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Eten koken (ge)zonder

lekker eten kan altijd, ook bij candida en intoleranties!
ID 413042
Slug eten-koken-gezonder-m-den-hartog-de-weijer
Contributors
Author : M. den Hartog-de Weijer
Annotation
Description Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.Geen nood dus als je iets niet meer mag eten! Dit boek wijst de weg hoe je ook zónder bepaalde ingrediënten nog verrukkelijke gezonde maaltijden kunt bereiden!Eet smakelijk!Meg den Hartog-de Weijer is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeute, en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gezondheid en voeding. Daarnaast bekwaamde ze zich in de Levend Bloed Analyse en behaalde ook het diploma Psycho-Neuro-Immunologie. Omdat gezondheid, ziekte en voeding ook samenhangen met de psyche, volgde ze de opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung.
Bestseller 60
Genres
Subjects
246 Kookboeken (>12 jaar) NUR
NSTC
Publisher Symbolon
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2007-10-05
Publication date latest 2007-10-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789076277912 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!