Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 502094,
    "slug": "fermentista-marta-klejman",
    "nstc": null,
    "title": "Fermentista",
    "subtitle": "de gezonde kracht van gefermenteerde groenten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Gefermenteerde rauwe groenten zijn heerlijk krokant, zurig en fris. Ze zitten boordevol probiotica die je natuurlijke weerstand optimaliseren. Marta en Joanna Klejman, Poolse tweelingzussen die in Belgi\u00eb wonen, ondervonden zelf de nadelen van bewerkte voeding op hun gezondheid. Zodra ze ontdekten hoe belangrijk het darmmicrobioom is voor de gezondheid, beseften ze al gauw hoezeer ze de gefermenteerde voeding uit hun kindertijd in Polen misten. Ze begonnen opnieuw met fermenteren en ervaarden de krachtige gezondheidsvoordelen. Nu blazen ze deze traditionele recepten met passie nieuw leven in en ontwikkelen ze daarnaast nieuwe recepten.</p> <p>In <em>Fermentista</em> delen ze graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze een veertigtal heerlijke recepten waarin krokante, frisse groenten verwerkt zijn.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-04-01",
    "publication_date_latest": "2025-04-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020926262",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789020970944",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:36:39+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:42:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6445,
        "slug": "uitgeverij-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 311820,
            "slug": "marta-klejman",
            "key_names": "Klejman",
            "names_before_key": "Marta",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 311821,
            "slug": "joanna-klejman",
            "key_names": "Klejman",
            "names_before_key": "Joanna",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:36:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:36:39+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T14:36:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:36:39+00:00"
        }
    ]
}
        

Fermentista

de gezonde kracht van gefermenteerde groenten
ID 502094
Slug fermentista-marta-klejman
Contributors
Author : Marta Klejman
Author : Joanna Klejman
Annotation
Description <p>Gefermenteerde rauwe groenten zijn heerlijk krokant, zurig en fris. Ze zitten boordevol probiotica die je natuurlijke weerstand optimaliseren. Marta en Joanna Klejman, Poolse tweelingzussen die in Belgiƫ wonen, ondervonden zelf de nadelen van bewerkte voeding op hun gezondheid. Zodra ze ontdekten hoe belangrijk het darmmicrobioom is voor de gezondheid, beseften ze al gauw hoezeer ze de gefermenteerde voeding uit hun kindertijd in Polen misten. Ze begonnen opnieuw met fermenteren en ervaarden de krachtige gezondheidsvoordelen. Nu blazen ze deze traditionele recepten met passie nieuw leven in en ontwikkelen ze daarnaast nieuwe recepten.</p> <p>In <em>Fermentista</em> delen ze graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze een veertigtal heerlijke recepten waarin krokante, frisse groenten verwerkt zijn.</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2025-04-01
Publication date latest 2025-04-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020926262 (BB)
  • ISBN: 9789020970944 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!