Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207689,
    "slug": "focaccia-ciabatta-pieter-van-doveren",
    "nstc": null,
    "title": "Focaccia & Ciabatta",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren \r\n\r\nDe zonnige Italiaanse keuken is bij ons enorm populair en daar speelt brood een belangrijke rol in. Tot de smakelijke, traditionele baksels behoort de focaccia, het aan pizza verwante brood dat meestal wordt gekruid met olijfolie, tomaten, basilicum, salie en grof zout.\r\n\r\nOok ciabatta is een klassieker. Ciabatta heeft olijfolie als belangrijk ingredi\u00ebnt en vraagt daardoor hartig beleg zoals gebakken groenten en pittige kaas.\r\n\r\nOntdek het allemaal in deel 2 van deze culinaire reeks. Smakelijk!\r\n\r\nEen greep uit de recepten:\r\n- Crostini met hoorn des overvloeds\r\n- Papadums met foreleieren\r\n- Ciabatta met gegrilde tonijn en paprika\r\n-Bruschetta met champignons\r\n- Crostini met kruidenomelet\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 84,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-11-18",
    "publication_date_latest": "2009-11-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789086792313",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:42+00:00",
    "publisher": {
        "id": 298,
        "slug": "roularta-media-group",
        "name": "Roularta Media Group",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:01:57+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114006,
            "slug": "pieter-van-doveren",
            "key_names": "Doveren",
            "names_before_key": "Pieter",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Focaccia & Ciabatta

ID 207689
Slug focaccia-ciabatta-pieter-van-doveren
Contributors
Author : Pieter van Doveren
Annotation
Description 35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren De zonnige Italiaanse keuken is bij ons enorm populair en daar speelt brood een belangrijke rol in. Tot de smakelijke, traditionele baksels behoort de focaccia, het aan pizza verwante brood dat meestal wordt gekruid met olijfolie, tomaten, basilicum, salie en grof zout. Ook ciabatta is een klassieker. Ciabatta heeft olijfolie als belangrijk ingrediƫnt en vraagt daardoor hartig beleg zoals gebakken groenten en pittige kaas. Ontdek het allemaal in deel 2 van deze culinaire reeks. Smakelijk! Een greep uit de recepten: - Crostini met hoorn des overvloeds - Papadums met foreleieren - Ciabatta met gegrilde tonijn en paprika -Bruschetta met champignons - Crostini met kruidenomelet
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Roularta Media Group
Imprint
Language dut
Page count 84
Duration
Publication date first 2009-11-18
Publication date latest 2009-11-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789086792313 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!