Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209862,
    "slug": "foodlingo-bijbel-marjan-ippel",
    "nstc": null,
    "title": "Foodlingo Bijbel",
    "subtitle": "het culinaire trendwoordenboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Foodlingo Bijbel van foodtrendwatcher en culinair journalist Marjan Ippel is het boek dat elke foodie op zijn nachtkastje of aanrecht moet hebben liggen. Ook laatst nog een felfie gemaakt met je lievelingsboer, terwijl jullie een zelfgemaakte onigiri aten? Een beetje culi weet nu precies wat je bedoelt.<br/> <br/>Elk vakgebied en iedere scene kent zijn eigen lingo, het taaltje waarmee de insider zich kan onderscheiden van de niet-ingewijde. Ook food kent zo'n eigen lingo waarmee de trendsetter, culinista, foodisto, foodsavant en early adopter zich distingeert van de mee-etende massa.. Zoals een kok zich in zijn keuken omringt met zijn eigen gereedschap - van pincet (tournetout) tot rijpkast - zo schermt de culi met zijn kennis van het state-of-the-art foodlingo.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-10-28",
    "publication_date_latest": "2014-10-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789021558097",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:15:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1632,
        "slug": "kosmos-uitgevers-bv",
        "name": "Kosmos, Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:30+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:03+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116191,
            "slug": "marjan-ippel-2",
            "key_names": "Ippel",
            "names_before_key": "Marjan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Foodlingo Bijbel

het culinaire trendwoordenboek
ID 209862
Slug foodlingo-bijbel-marjan-ippel
Contributors
Author : Marjan Ippel
Annotation
Description De Foodlingo Bijbel van foodtrendwatcher en culinair journalist Marjan Ippel is het boek dat elke foodie op zijn nachtkastje of aanrecht moet hebben liggen. Ook laatst nog een felfie gemaakt met je lievelingsboer, terwijl jullie een zelfgemaakte onigiri aten? Een beetje culi weet nu precies wat je bedoelt.<br/> <br/>Elk vakgebied en iedere scene kent zijn eigen lingo, het taaltje waarmee de insider zich kan onderscheiden van de niet-ingewijde. Ook food kent zo'n eigen lingo waarmee de trendsetter, culinista, foodisto, foodsavant en early adopter zich distingeert van de mee-etende massa.. Zoals een kok zich in zijn keuken omringt met zijn eigen gereedschap - van pincet (tournetout) tot rijpkast - zo schermt de culi met zijn kennis van het state-of-the-art foodlingo.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Kosmos, Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2014-10-28
Publication date latest 2014-10-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789021558097 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!