Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209217,
    "slug": "foodloversguide-janneke-van-amsterdam",
    "nstc": null,
    "title": "Foodloversguide",
    "subtitle": "de culinaire bijbel van Nederland",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Foodloversguide<br/>In de Foodloversguide vind je de beste culi-adressen in ons land op een rij. Het boek bevat beschrijvingen van favoriete adressen om te shoppen en eten maar er is ook veel ruimte voor productinformatie, culinaire tips \u00e9n enkele heerlijke recepten. Bovendien komen mensen aan het woord die beroepsmatig bezig zijn met eten en met passie voor hun vak biologisch produceren, verkopen, koken of erover schrijven. We hebben de beste slagers, aspergeboeren, kaasmakers, chocolatiers, chef-koks, culinair journalisten, eigenaren van kookwinkels, foodstylisten etcetera gevraagd waar zij hun producten kopen en waar zij het liefst eten.<br/><br/>Zo vertelt kok Yolanda van der Jagt over de markt, proeven we bij Betty Koster boerenkazen uit het hele land, bezoeken we de mergelgrotten waar de grottenham rijpt en leren we van de eigenaars van Fishes alles over duurzame vis. Het resultaat is een onmisbaar naslagwerk over eten in Nederland met zo\u2019n 400 adressen en productbeschrijvingen, van sterrenrestaurants tot boerderijwinkels en van Groningse spelt tot Limburgse kloostervarkens.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 323,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-11-12",
    "publication_date_latest": "2008-11-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789057673405",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:14:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 339,
        "slug": "momedia",
        "name": "Mo'Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:26+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115623,
            "slug": "janneke-van-amsterdam-2",
            "key_names": "Amsterdam",
            "names_before_key": "Janneke",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Foodloversguide

de culinaire bijbel van Nederland
ID 209217
Slug foodloversguide-janneke-van-amsterdam
Contributors
Author : Janneke van Amsterdam
Annotation
Description Foodloversguide<br/>In de Foodloversguide vind je de beste culi-adressen in ons land op een rij. Het boek bevat beschrijvingen van favoriete adressen om te shoppen en eten maar er is ook veel ruimte voor productinformatie, culinaire tips én enkele heerlijke recepten. Bovendien komen mensen aan het woord die beroepsmatig bezig zijn met eten en met passie voor hun vak biologisch produceren, verkopen, koken of erover schrijven. We hebben de beste slagers, aspergeboeren, kaasmakers, chocolatiers, chef-koks, culinair journalisten, eigenaren van kookwinkels, foodstylisten etcetera gevraagd waar zij hun producten kopen en waar zij het liefst eten.<br/><br/>Zo vertelt kok Yolanda van der Jagt over de markt, proeven we bij Betty Koster boerenkazen uit het hele land, bezoeken we de mergelgrotten waar de grottenham rijpt en leren we van de eigenaars van Fishes alles over duurzame vis. Het resultaat is een onmisbaar naslagwerk over eten in Nederland met zo’n 400 adressen en productbeschrijvingen, van sterrenrestaurants tot boerderijwinkels en van Groningse spelt tot Limburgse kloostervarkens.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Mo'Media
Imprint
Language dut
Page count 323
Duration
Publication date first 2008-11-12
Publication date latest 2008-11-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789057673405 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!