Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 501022,
    "slug": "gasbarbecue-nina-engels",
    "nstc": null,
    "title": "Gasbarbecue",
    "subtitle": "alle basics en de beste recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Of het nu sappige steaks, krokante spareribs, knapperige kippenvleugels of heerlijke vegetarische gerechten zijn, met een gasbarbecue slaagt je BBQ-avondje altijd! Dankzij de eenvoudige bediening en optimale temperatuurregeling lukken op een gasbarbecue ook gerechten die op een houtskoolbarbecue alleen voor echte grillmasters zijn weggelegd. <br />\n<br />\nVerheug je op ruim 80 overheerlijke vlees- en visgerechten, hamburgers, vegetarische specialiteiten, bijgerechten en gekruide dipsauzen en marinades. In de uitgebreide inleiding vind je alles over grillmethodes en  barbecuemodellen, temperaturen en gaartijden, veiligheid en handige toebehoren. Zo wordt het volgende barbecue-avondje beslist een onvergetelijke belevenis!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 112,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-02-03",
    "publication_date_latest": "2025-02-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048322480",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:36:19+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:43:08+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6562,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv-2",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 310938,
            "slug": "nina-engels-2",
            "key_names": "Engels",
            "names_before_key": "Nina",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 310939,
            "slug": "sabine-durdel-hoffmann-2",
            "key_names": "Durdel-Hoffmann",
            "names_before_key": "Sabine",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 310940,
            "slug": "elke-ebmann",
            "key_names": "Ebmann",
            "names_before_key": "Elke",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 310941,
            "slug": "brigitte-lotz-2",
            "key_names": "Lotz",
            "names_before_key": "Brigitte",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T14:36:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:36:19+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Gasbarbecue

alle basics en de beste recepten
ID 501022
Slug gasbarbecue-nina-engels
Contributors
Author : Nina Engels
Author : Sabine Durdel-Hoffmann
Author : Elke Ebmann
Author : Brigitte Lotz
Annotation
Description Of het nu sappige steaks, krokante spareribs, knapperige kippenvleugels of heerlijke vegetarische gerechten zijn, met een gasbarbecue slaagt je BBQ-avondje altijd! Dankzij de eenvoudige bediening en optimale temperatuurregeling lukken op een gasbarbecue ook gerechten die op een houtskoolbarbecue alleen voor echte grillmasters zijn weggelegd. <br /> <br /> Verheug je op ruim 80 overheerlijke vlees- en visgerechten, hamburgers, vegetarische specialiteiten, bijgerechten en gekruide dipsauzen en marinades. In de uitgebreide inleiding vind je alles over grillmethodes en barbecuemodellen, temperaturen en gaartijden, veiligheid en handige toebehoren. Zo wordt het volgende barbecue-avondje beslist een onvergetelijke belevenis!
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 112
Duration
Publication date first 2025-02-03
Publication date latest 2025-02-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048322480 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!