Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 209571,
    "slug": "gastheer-sommelier-halil-asars-roadtrip-michiel-houdijk",
    "nstc": null,
    "title": "Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip",
    "subtitle": "een gastronimische reis door West-Europa",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waarom slaagt de \u00e9\u00e9n er w\u00e9l in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? \u2018Ik ben de meester van de details\u2019, zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder. <br/><br/>Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Pi\u00e9monte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. \u2018Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.\u2019<br/> Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 142,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-12-18",
    "publication_date_latest": "2009-12-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789081241694",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1245,
        "slug": "trichis-publishing-bv",
        "name": "Trichis Publishing B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:33:14+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115931,
            "slug": "michiel-houdijk",
            "key_names": "Houdijk",
            "names_before_key": "Michiel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 115932,
            "slug": "halil-azar",
            "key_names": "Azar",
            "names_before_key": "Halil",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Gastheer & sommelier Halil Asars Roadtrip

een gastronimische reis door West-Europa
ID 209571
Slug gastheer-sommelier-halil-asars-roadtrip-michiel-houdijk
Contributors
Author : Michiel Houdijk
Author : Halil Azar
Annotation
Description Waarom slaagt de één er wél in een onvergetelijke lunch of diner te serveren en faalt de ander hopeloos? ‘Ik ben de meester van de details’, zegt Halil Asar (30), Nederlands meest getalen-teerde gastheer, opgeleid bij de driesterrenchefs Jonnie Boer en Cees Helder. <br/><br/>Halil neemt ons mee op een gastronomische roadtrip door Europa. Hij laat zien hoe we ons de kunst van het echte genieten eigen kunnen maken. Kaas van Van Tricht, oesters van Sergio, kaviaar in Aquitaine. In Piémonte snuffelt een truffelhond voor ons een mooi stel van die kost-bare paddootjes bij elkaar. ‘Doe er wat moois qua bubbels bij. Taittinger alstublieft.’<br/> Etiquette krijgen we ingepeperd tijdens deze trip. Maar eerst plunderen we versmarkt Rungis in Parijs. Goed tafelen vraagt ook om mooie materialen. Dus bezoeken we Nontron, de plek waar de meest exclusieve kwaliteitsmessen worden gemaakt. Als je met Halil op pad bent, kom je ergens!<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Trichis Publishing B.V.
Imprint
Language dut
Page count 142
Duration
Publication date first 2009-12-18
Publication date latest 2009-12-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789081241694 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!