Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206653,
    "slug": "gastronomie-johannes-van-dam",
    "nstc": null,
    "title": "Gastronomie",
    "subtitle": "de beste stukken uit Elsevier",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "GASTRONOMIE - 9789068828917<br/>De beste stukken uit Elsevier<br/>In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdri\u00e0 en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-09-29",
    "publication_date_latest": "2011-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789035252776",
            "product_form": "ED"
        },
        {
            "isbn": "9789068828917",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:22+00:00",
    "publisher": {
        "id": 214,
        "slug": "reed-business",
        "name": "Reed Business",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113652,
            "slug": "johannes-van-dam-3",
            "key_names": "Dam",
            "names_before_key": "Johannes",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Gastronomie

de beste stukken uit Elsevier
ID 206653
Slug gastronomie-johannes-van-dam
Contributors
Author : Johannes van Dam
Annotation
Description GASTRONOMIE - 9789068828917<br/>De beste stukken uit Elsevier<br/>In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Reed Business
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2011-09-29
Publication date latest 2011-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789035252776 (ED)
  • ISBN: 9789068828917 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!