Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 313972,
    "slug": "gather-gill-meller",
    "nstc": null,
    "title": "Gather",
    "subtitle": "haal culinaire inspiratie uit het bos, de boomgaard, haven, hei, kust & meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "'In \u00e9\u00e9n woord fantastisch. Ik heb niemand liever in mijn keuken dan Gill - en er is geen gerecht in dit boek dat ik niet zou willen proeven.' - Hugh Fearnley-Whittingstall<br/><br/>Gill Meller, verbonden als chef-kok en docent aan het overbekende River Cottage, geeft met Gather zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad van Meller in zijn keuken. Onze natuur heeft zoveel te bieden en we staan er nauwelijks bij stil.<br/><br/>De recepten in Gather zijn niet alleen ge\u00efnspireerd op wat groeit en bloeit in de diverse landschappen, maar ook op boeren en tuinders die garant staan voor goede en eerlijke producten. En dat zie je terug in de gerechten die Gill Meller ons presenteert: vers, seizoensgebonden en zonder veel poespas te bereiden.<br/><br/>Maak in de herfst eekhoorntjesbrood met aardpeer & bieslook, kruisbessen met gerookte kabeljauwkuit & Oost-Indische kers of een citroen-kruisbessentaart in de zomer. Laat je inspireren door het bos en maak een wilde appel-bramengelei. Met Gather kook je niet alleen op de seizoenen maar leer je de ingredi\u00ebnten waarmee je werkt meer waarderen.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-09-13",
    "publication_date_latest": "2017-09-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431745",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:24:42+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 186953,
            "slug": "gill-meller",
            "key_names": "Meller",
            "names_before_key": "Gill",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Gather

haal culinaire inspiratie uit het bos, de boomgaard, haven, hei, kust & meer
ID 313972
Slug gather-gill-meller
Contributors
Author : Gill Meller
Annotation
Description 'In één woord fantastisch. Ik heb niemand liever in mijn keuken dan Gill - en er is geen gerecht in dit boek dat ik niet zou willen proeven.' - Hugh Fearnley-Whittingstall<br/><br/>Gill Meller, verbonden als chef-kok en docent aan het overbekende River Cottage, geeft met Gather zijn visitekaartje af en laat ons zien dat de natuur waarin hij woont en werkt in al zijn facetten zijn inspiratiebron is. De diverse landschappen en wat zij ons bieden is de leidraad van Meller in zijn keuken. Onze natuur heeft zoveel te bieden en we staan er nauwelijks bij stil.<br/><br/>De recepten in Gather zijn niet alleen geïnspireerd op wat groeit en bloeit in de diverse landschappen, maar ook op boeren en tuinders die garant staan voor goede en eerlijke producten. En dat zie je terug in de gerechten die Gill Meller ons presenteert: vers, seizoensgebonden en zonder veel poespas te bereiden.<br/><br/>Maak in de herfst eekhoorntjesbrood met aardpeer & bieslook, kruisbessen met gerookte kabeljauwkuit & Oost-Indische kers of een citroen-kruisbessentaart in de zomer. Laat je inspireren door het bos en maak een wilde appel-bramengelei. Met Gather kook je niet alleen op de seizoenen maar leer je de ingrediënten waarmee je werkt meer waarderen.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2017-09-13
Publication date latest 2017-09-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431745 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!