Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 283077,
    "slug": "gebak-christophe-felder",
    "nstc": null,
    "title": "Gebak",
    "subtitle": "de grote klassiekers van de internationale patisserie",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Christophe Felder en Camille Lesecq, twee onge\u00ebvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.<br />Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 384,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-09-26",
    "publication_date_latest": "2016-11-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048313457",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:22:51+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 170058,
            "slug": "christophe-felder-2",
            "key_names": "Felder",
            "names_before_key": "Christophe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 170059,
            "slug": "camille-lesecq",
            "key_names": "Lesecq",
            "names_before_key": "Camille",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Gebak

de grote klassiekers van de internationale patisserie
ID 283077
Slug gebak-christophe-felder
Contributors
Author : Christophe Felder
Author : Camille Lesecq
Annotation
Description Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeƫvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.<br />Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.<br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 384
Duration
Publication date first 2016-09-26
Publication date latest 2016-11-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048313457 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!