Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204390,
    "slug": "gebraad-stephane-reynaud",
    "nstc": null,
    "title": "Gebraad",
    "subtitle": "Elke dag een stukje vlees (of vis, of gevogelte...)",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Heerlijke gerechten uit de Franse zondagskeuken  Na het succes van <i>Alles van het varken</i> en <i>Bistro</i> trakteert St\u00e9phane Reynaud ons op gebraad!  Tachtig originele recepten voor gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte \u00e9n vis. Met talloze suggesties voor heerlijke bijgerechten  Recepten van Franse klassiekers die vroeger op zondag op tafel werden gezet, maar ook geheel nieuwe recepten ontwikkeld door St\u00e9phane Reynaud\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 168,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-06-23",
    "publication_date_latest": "2009-06-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789072975041",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112083,
            "slug": "stephane-reynaud",
            "key_names": "Reynaud",
            "names_before_key": "St\u00e9phane",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Gebraad

Elke dag een stukje vlees (of vis, of gevogelte...)
ID 204390
Slug gebraad-stephane-reynaud
Contributors
Author : Stéphane Reynaud
Annotation
Description Heerlijke gerechten uit de Franse zondagskeuken Na het succes van <i>Alles van het varken</i> en <i>Bistro</i> trakteert Stéphane Reynaud ons op gebraad! Tachtig originele recepten voor gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte én vis. Met talloze suggesties voor heerlijke bijgerechten Recepten van Franse klassiekers die vroeger op zondag op tafel werden gezet, maar ook geheel nieuwe recepten ontwikkeld door Stéphane Reynaud
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 168
Duration
Publication date first 2009-06-23
Publication date latest 2009-06-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789072975041 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!