Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 234095,
    "slug": "gehakt-wim-baillieu",
    "nstc": null,
    "title": "Gehakt",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Met 'Gehakt' maakt Wim Ballieu komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt en maakt hij je warm voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees. \nWim staat al geruime tijd gekend als een kok met ballen aan zijn lijf o.a. in zijn restaurants 'Balls & Glory'. Dat hij de allerlekkerste gehaktballen kan maken, weet u intussen maar dat hij nog veel meer met gehakt kan, ontdekt u in dit boek. \nDe titel is tekenend voor de inhoud: een keuken die to the point is, met eenvoudige en vernieuwende recepten. Elk recept kan je bovendien klaarmaken met verschillende soorten gehakt: lam, kip, vegetarisch... Zo kan echt iedereen genieten van de smakelijke creaties van Wim Ballieu! Woensdag gehaktdag? Elke dag gehaktdag!\n\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-09-30",
    "publication_date_latest": "2014-09-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089314741",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 135981,
            "slug": "wim-baillieu",
            "key_names": "Baillieu",
            "names_before_key": "Wim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135982,
            "slug": "wim-ballieu-2",
            "key_names": "Ballieu",
            "names_before_key": "Wim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 135981,
            "slug": "wim-baillieu",
            "key_names": "Baillieu",
            "names_before_key": "Wim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Gehakt

ID 234095
Slug gehakt-wim-baillieu
Contributors
Author : Wim Baillieu
Author : Wim Ballieu
Author : Wim Baillieu
Annotation
Description Met 'Gehakt' maakt Wim Ballieu komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt en maakt hij je warm voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees. Wim staat al geruime tijd gekend als een kok met ballen aan zijn lijf o.a. in zijn restaurants 'Balls & Glory'. Dat hij de allerlekkerste gehaktballen kan maken, weet u intussen maar dat hij nog veel meer met gehakt kan, ontdekt u in dit boek. De titel is tekenend voor de inhoud: een keuken die to the point is, met eenvoudige en vernieuwende recepten. Elk recept kan je bovendien klaarmaken met verschillende soorten gehakt: lam, kip, vegetarisch... Zo kan echt iedereen genieten van de smakelijke creaties van Wim Ballieu! Woensdag gehaktdag? Elke dag gehaktdag!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2014-09-30
Publication date latest 2014-09-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089314741 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!