Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 341049,
    "slug": "gelukseten-niklas-ekstedt",
    "nstc": null,
    "title": "Gelukseten",
    "subtitle": "Het verband tussen goed eten en een goed humeur",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Eet jezelf gelukkig!</p>\n<p>\u00a0</p>\n<p>In deze Scandinavische bestseller spreekt wetenschapsjournalist Henrik Ennart verschillende toonaangevende onderzoekers over de relatie tussen het brein en het bord. Wat blijkt? Van stress tot angststoornissen en van zwaarmoedigheid tot hersenmist. Het houdt allemaal verband met wat er op ons bord ligt. Het goede nieuws is: binnen 24 uur kan de verandering in je systeem al ingezet zijn.</p>\n<p>\u00a0</p>\n<p>Maar hoewel eten een medicijn kan zijn, zo moet het niet smaken! En daarom vertaalt de Zweedse topchef en coauteur Niklas Ekstedt de wetenschappelijke kennis in 38 geweldige recepten met ingredi\u00ebnten uit de gezondste keukens van de wereld: de Scandinavische, Japanse en de mediterrane. Een boerenkoolsalade of een gazpacho, <em>golden milk</em> of wat gegrilde kip? Geluk smaakte nooit eerder zo lekker.</p>\n<p>\u00a0</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-10-22",
    "publication_date_latest": "2018-10-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000367153",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:23:37+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:27:44+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 206463,
            "slug": "niklas-ekstedt-2",
            "key_names": "Ekstedt",
            "names_before_key": "Niklas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 206464,
            "slug": "henrik-ennart",
            "key_names": "Ennart",
            "names_before_key": "Henrik",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:23:37+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:23:37+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Gelukseten

Het verband tussen goed eten en een goed humeur
ID 341049
Slug gelukseten-niklas-ekstedt
Contributors
Author : Niklas Ekstedt
Author : Henrik Ennart
Annotation
Description <p>Eet jezelf gelukkig!</p> <p> </p> <p>In deze Scandinavische bestseller spreekt wetenschapsjournalist Henrik Ennart verschillende toonaangevende onderzoekers over de relatie tussen het brein en het bord. Wat blijkt? Van stress tot angststoornissen en van zwaarmoedigheid tot hersenmist. Het houdt allemaal verband met wat er op ons bord ligt. Het goede nieuws is: binnen 24 uur kan de verandering in je systeem al ingezet zijn.</p> <p> </p> <p>Maar hoewel eten een medicijn kan zijn, zo moet het niet smaken! En daarom vertaalt de Zweedse topchef en coauteur Niklas Ekstedt de wetenschappelijke kennis in 38 geweldige recepten met ingrediënten uit de gezondste keukens van de wereld: de Scandinavische, Japanse en de mediterrane. Een boerenkoolsalade of een gazpacho, <em>golden milk</em> of wat gegrilde kip? Geluk smaakte nooit eerder zo lekker.</p> <p> </p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2018-10-22
Publication date latest 2018-10-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000367153 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!