Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 439010,
    "slug": "glutenvrij-bakken-kan-iedereen-fatima-abakka",
    "nstc": null,
    "title": "Glutenvrij bakken kan iedereen",
    "subtitle": "ruim 75 klassiekers uit verschillende wereldkeukens",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Fatima Abakka ontdekte dat er vooral vanuit de Marokkaanse, Turkse en andere mediterrane baktradities maar weinig glutenvrije recepten beschikbaar zijn. Daar komt nu verandering in. Met dit boek wordt glutenvrij bakken minder uitdagend en maak je eenvoudig meer exotische gerechten.</p>\n<p>In <em>Glutenvrij bakken kan iedereen</em> vind je de lekkerste broden en broodjes zoals een vijgen-notenbrood, Libanees platbrood en een Marokkaans haver-ovenbrood. Verder focaccia&rsquo;s en pizza&rsquo;s zoals een pizza gorgonzola of een Lahmacun (Turkse pizza) en hartige hapjes als g&ouml;zleme en Marokkaanse gevulde batbot. En natuurlijk veel zoete lekkernijen zoals volkoren harsha, taarten en cakes en allerlei koekjes, zoals dadelkoekjes en frisse amandeldriehoekjes.</p>\n<p>Alle ingredi&euml;nten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken kan iedereen, echt waar!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-10-18",
    "publication_date_latest": "2022-10-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000385171",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:49:44+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:37:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 270977,
            "slug": "fatima-abakka",
            "key_names": "Abakka",
            "names_before_key": "Fatima",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:49:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:49:44+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Glutenvrij bakken kan iedereen

ruim 75 klassiekers uit verschillende wereldkeukens
ID 439010
Slug glutenvrij-bakken-kan-iedereen-fatima-abakka
Contributors
Author : Fatima Abakka
Annotation
Description <p>Fatima Abakka ontdekte dat er vooral vanuit de Marokkaanse, Turkse en andere mediterrane baktradities maar weinig glutenvrije recepten beschikbaar zijn. Daar komt nu verandering in. Met dit boek wordt glutenvrij bakken minder uitdagend en maak je eenvoudig meer exotische gerechten.</p> <p>In <em>Glutenvrij bakken kan iedereen</em> vind je de lekkerste broden en broodjes zoals een vijgen-notenbrood, Libanees platbrood en een Marokkaans haver-ovenbrood. Verder focaccia&rsquo;s en pizza&rsquo;s zoals een pizza gorgonzola of een Lahmacun (Turkse pizza) en hartige hapjes als g&ouml;zleme en Marokkaanse gevulde batbot. En natuurlijk veel zoete lekkernijen zoals volkoren harsha, taarten en cakes en allerlei koekjes, zoals dadelkoekjes en frisse amandeldriehoekjes.</p> <p>Alle ingredi&euml;nten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken kan iedereen, echt waar!</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2022-10-18
Publication date latest 2022-10-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000385171 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!