Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 284690,
    "slug": "gone-fishing-mikkel-karstad",
    "nstc": null,
    "title": "Gone fishing",
    "subtitle": "verse vis uit de Scandinavische keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Chef Mikkel Karstad neemt ons mee op een culinaire visreis in Scandinavi\u00eb en verzamelde in dit boek meer dan tachtig heerlijke visrecepten. Alle gerechten zijn puur natuur en bevatten alleen duurzame vis-, schaal- en schelpdierensoorten. Vanaf zijn jeugd is Mikkel Karstad ge\u00efnspireerd door seafood. Hij ving zijn eerste vis tijdens een van de vele reizen langs de kusten van de indrukwekkende Scandinavische landen. In zijn tweede boek Gone Fishing staat \u00e9\u00e9n doel centraal: 'iedereen aan de vis'. Wederom gebaseerd op drie elementen: we proeven nieuwe gerechten als het heerlijk ruikt, smaakt \u00e9n mooi gepresenteerd wordt. En daar is Gone Fishing uitermate voor geschikt. In 13 hoofdstukken beschrijft de auteur recepten van zoet- en zoutwater vissoorten en schelpdieren; met nauwkeurige beschrijvingen van ingredi\u00ebnten, het schoon- en klaarmaken van de vis. En de recepten zijn zo eenvoudig dat iedereen ze kan bereiden. Maar Gone Fishing is meer! Het is zo mooi vormgegeven en gefotografeerd dat het de lezer verrukt achterlaat. Het enige dat het boek niet kan doen is... de geuren laten ruiken. Maar zelfs zonder dit zintuig loopt het water gegarandeerd in de mond.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 248,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-09-26",
    "publication_date_latest": "2016-09-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789402601541",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:22:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2153,
        "slug": "aerial-media-company-bv",
        "name": "Aerial Media Company B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:02:29+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 171430,
            "slug": "mikkel-karstad-2",
            "key_names": "Karstad",
            "names_before_key": "Mikkel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Gone fishing

verse vis uit de Scandinavische keuken
ID 284690
Slug gone-fishing-mikkel-karstad
Contributors
Author : Mikkel Karstad
Annotation
Description Chef Mikkel Karstad neemt ons mee op een culinaire visreis in Scandinavië en verzamelde in dit boek meer dan tachtig heerlijke visrecepten. Alle gerechten zijn puur natuur en bevatten alleen duurzame vis-, schaal- en schelpdierensoorten. Vanaf zijn jeugd is Mikkel Karstad geïnspireerd door seafood. Hij ving zijn eerste vis tijdens een van de vele reizen langs de kusten van de indrukwekkende Scandinavische landen. In zijn tweede boek Gone Fishing staat één doel centraal: 'iedereen aan de vis'. Wederom gebaseerd op drie elementen: we proeven nieuwe gerechten als het heerlijk ruikt, smaakt én mooi gepresenteerd wordt. En daar is Gone Fishing uitermate voor geschikt. In 13 hoofdstukken beschrijft de auteur recepten van zoet- en zoutwater vissoorten en schelpdieren; met nauwkeurige beschrijvingen van ingrediënten, het schoon- en klaarmaken van de vis. En de recepten zijn zo eenvoudig dat iedereen ze kan bereiden. Maar Gone Fishing is meer! Het is zo mooi vormgegeven en gefotografeerd dat het de lezer verrukt achterlaat. Het enige dat het boek niet kan doen is... de geuren laten ruiken. Maar zelfs zonder dit zintuig loopt het water gegarandeerd in de mond.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Aerial Media Company B.V.
Imprint
Language dut
Page count 248
Duration
Publication date first 2016-09-26
Publication date latest 2016-09-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789402601541 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!