Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 525217,
    "slug": "good-things-samin-nosrat",
    "nstc": null,
    "title": "Good things",
    "subtitle": "Mijn favoriete recepten en momenten om te delen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Het langverwachte nieuwe kookboek van de bestsellerauteur van <em>Zout, vet, zuur, hitte</em></h3><br /><p>Na het enorme succes van <em>Zout, vet, zuur, hitte</em> (waar ook de gelijknamige Netflix serie over verscheen) komt de geweldige Samin Nosrat nu met <em>Good things</em>; recepten en rituelen om te delen met de mensen van wie je houdt.</p><p>Samin hield in haar eerste boek een betoog t\u00e9gen recepten en v\u00f3\u00f3r het vrijuit koken met gebruik van de vier elementen uit de titel. Hoe kan ze dan nu toch komen met een kookboek vol met recepten? De drang om haar favoriete, meest gebruikte en geliefde recepten, ingredi\u00ebnten en technieken t\u00f3ch te delen werd haar simpelweg te groot.</p><p>Maar ook in dit boek weet ze de druk voor de lezer laag te houden: dit zijn Samins favorieten, maar je kan er jouw favorieten van maken door te doen wat je wilt. Gebruik dit boek als inspiratie, niet als handboek. De meeste recepten zijn kort en toegankelijk. Zo simpel dat je bijna denkt: hoezo heb ik dit zelf niet bedacht? Gelukkig bedacht Samin het voor ons. Citroenlabneh, gemberachtige kalkoen-courgetteburgers, een winterse citrussalade, Samin brengt heerlijke frisse smaken naar jouw keukentafel.</p><p><strong>Samin Nosrat</strong> (1979) is chef-kok, leraar en auteur van de James Beard Award-winnende en #1 <em>New York Times</em>-bestseller <em>Zout, vet, zuur, hitte</em>. Ze is ook de co-host van de podcast <em>Home Cooking</em>, voormalig eetcolumnist van <em>The New York Times Magazine</em>, en host van de originele Netflix-documentaireserie gebaseerd op haar boek. Samin woont, kookt en tuiniert in Oakland, Californi\u00eb, met haar geliefde pup, Fava Bean.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 464,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-10-07",
    "publication_date_latest": "2025-10-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000375936",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:43:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 321618,
            "slug": "samin-nosrat-2",
            "key_names": "Nosrat",
            "names_before_key": "Samin",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Good things

Mijn favoriete recepten en momenten om te delen
ID 525217
Slug good-things-samin-nosrat
Contributors
Author : Samin Nosrat
Annotation
Description <h3>Het langverwachte nieuwe kookboek van de bestsellerauteur van <em>Zout, vet, zuur, hitte</em></h3><br /><p>Na het enorme succes van <em>Zout, vet, zuur, hitte</em> (waar ook de gelijknamige Netflix serie over verscheen) komt de geweldige Samin Nosrat nu met <em>Good things</em>; recepten en rituelen om te delen met de mensen van wie je houdt.</p><p>Samin hield in haar eerste boek een betoog tégen recepten en vóór het vrijuit koken met gebruik van de vier elementen uit de titel. Hoe kan ze dan nu toch komen met een kookboek vol met recepten? De drang om haar favoriete, meest gebruikte en geliefde recepten, ingrediënten en technieken tóch te delen werd haar simpelweg te groot.</p><p>Maar ook in dit boek weet ze de druk voor de lezer laag te houden: dit zijn Samins favorieten, maar je kan er jouw favorieten van maken door te doen wat je wilt. Gebruik dit boek als inspiratie, niet als handboek. De meeste recepten zijn kort en toegankelijk. Zo simpel dat je bijna denkt: hoezo heb ik dit zelf niet bedacht? Gelukkig bedacht Samin het voor ons. Citroenlabneh, gemberachtige kalkoen-courgetteburgers, een winterse citrussalade, Samin brengt heerlijke frisse smaken naar jouw keukentafel.</p><p><strong>Samin Nosrat</strong> (1979) is chef-kok, leraar en auteur van de James Beard Award-winnende en #1 <em>New York Times</em>-bestseller <em>Zout, vet, zuur, hitte</em>. Ze is ook de co-host van de podcast <em>Home Cooking</em>, voormalig eetcolumnist van <em>The New York Times Magazine</em>, en host van de originele Netflix-documentaireserie gebaseerd op haar boek. Samin woont, kookt en tuiniert in Oakland, Californië, met haar geliefde pup, Fava Bean.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 464
Duration
Publication date first 2025-10-07
Publication date latest 2025-10-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000375936 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!