Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 353806,
    "slug": "gourmetpret-met-danny-danny-jansen",
    "nstc": null,
    "title": "Gourmetpret met Danny",
    "subtitle": "het hele jaar door",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Gourmetpret met Danny, het hele jaar door!</h3>\n<p>Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd.</p>\n<p>Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. <em>Gourmetpret met Danny</em> staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden. Danny laat je zien dat je heel eenvoudig en zonder stress n&eacute;t wat originelers op tafel kunt zetten. Lekkere smaakcombinaties, opeens chic met coquilles, Italiaans, kleine stoofgerechten, speciale gerechtjes voor kinderen: alles kan.</p>\n<p>Danny geeft tips voor de lekkerste combinaties, en natuurlijk ontbrekenrecepten voor salades, sauzen en toetjes niet. Gourmetten wordt extra leuk en verrassend &ndash; het hele jaar door!</p>\n<blockquote>\n<p>'Ruim een derde van de Nederlanders gaat gourmetten met kerst. Vooral bij jongeren is het populair. En dat hoeft tegenwoordig niet alleen met slavinkjes en minihamburgers.' EditieNL</p>\n</blockquote>\n<p><strong>Danny Jansen</strong> staat sinds zijn veertiende in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerling-kok. Hij begon bij een steengrill-restaurant, daarna volgden hotels en sterrenzaken. Op zijn zeventiende maakte Danny zijn debuut op de Nederlandse televisie in het kookprogramma <em>Koken met Sterren</em> met Cas Spijkers.</p>\n<p>Na vele jaren ervaring, eerst in de keuken en daarna achter de schermen bij televisie, begint Danny zijn echte televisiewerk bij h&eacute;t digitale kookkanaal 24Kitchen. Nu staat hij zelf voor de camera's en verleidt hij kijkers met Aziatische en andere culinaire heerlijkheden. Soms traditioneel, soms met een twist, maar altijd lekker van smaak.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-10-10",
    "publication_date_latest": "2019-10-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000364404",
            "product_form": "ED"
        },
        {
            "isbn": "9789000369454",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789000370948",
            "product_form": "BA"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:28:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 216273,
            "slug": "danny-jansen-2",
            "key_names": "Jansen",
            "names_before_key": "Danny",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:27:05+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Gourmetpret met Danny

het hele jaar door
ID 353806
Slug gourmetpret-met-danny-danny-jansen
Contributors
Author : Danny Jansen
Annotation
Description <h3>Gourmetpret met Danny, het hele jaar door!</h3> <p>Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd.</p> <p>Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. <em>Gourmetpret met Danny</em> staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden. Danny laat je zien dat je heel eenvoudig en zonder stress n&eacute;t wat originelers op tafel kunt zetten. Lekkere smaakcombinaties, opeens chic met coquilles, Italiaans, kleine stoofgerechten, speciale gerechtjes voor kinderen: alles kan.</p> <p>Danny geeft tips voor de lekkerste combinaties, en natuurlijk ontbrekenrecepten voor salades, sauzen en toetjes niet. Gourmetten wordt extra leuk en verrassend &ndash; het hele jaar door!</p> <blockquote> <p>'Ruim een derde van de Nederlanders gaat gourmetten met kerst. Vooral bij jongeren is het populair. En dat hoeft tegenwoordig niet alleen met slavinkjes en minihamburgers.' EditieNL</p> </blockquote> <p><strong>Danny Jansen</strong> staat sinds zijn veertiende in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerling-kok. Hij begon bij een steengrill-restaurant, daarna volgden hotels en sterrenzaken. Op zijn zeventiende maakte Danny zijn debuut op de Nederlandse televisie in het kookprogramma <em>Koken met Sterren</em> met Cas Spijkers.</p> <p>Na vele jaren ervaring, eerst in de keuken en daarna achter de schermen bij televisie, begint Danny zijn echte televisiewerk bij h&eacute;t digitale kookkanaal 24Kitchen. Nu staat hij zelf voor de camera's en verleidt hij kijkers met Aziatische en andere culinaire heerlijkheden. Soms traditioneel, soms met een twist, maar altijd lekker van smaak.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2019-10-10
Publication date latest 2019-10-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000364404 (ED)
  • ISBN: 9789000369454 (BC)
  • ISBN: 9789000370948 (BA)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!