Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208398,
    "slug": "grands-desserts-christophe-felder",
    "nstc": null,
    "title": "Grands desserts",
    "subtitle": "40 voortreffelijke desserts",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De mooiste creaties van Christophe Felder<br/><br/>De desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen! <br/>Als niet eerder gemaakte combinaties van texturen, smaken en kleuren lijken deze desserts net haute couture die eerst met de ogen geproefd moet worden.<br/><br/>Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique H\u00f4tel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. <br/><br/>Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de g\u00e2teaux (2004), Glaces et Desserts glac\u00e9s (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Sp\u00e9culoos (2010) - en de waardevolle serie Le\u00e7ons de p\u00e2tisserie (2005-2009) in negen delen.<br/><br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-10-13",
    "publication_date_latest": "2012-10-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048306787",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:33+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114943,
            "slug": "christophe-felder-2",
            "key_names": "Felder",
            "names_before_key": "Christophe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Grands desserts

40 voortreffelijke desserts
ID 208398
Slug grands-desserts-christophe-felder
Contributors
Author : Christophe Felder
Annotation
Description De mooiste creaties van Christophe Felder<br/><br/>De desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen! <br/>Als niet eerder gemaakte combinaties van texturen, smaken en kleuren lijken deze desserts net haute couture die eerst met de ogen geproefd moet worden.<br/><br/>Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. <br/><br/>Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.<br/><br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2012-10-13
Publication date latest 2012-10-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048306787 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!