Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 200033,
    "slug": "grillen-francis-van-arkel",
    "nstc": null,
    "title": "Grillen",
    "subtitle": "heerlijke caloriearme gerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "U kunt op allerlei manieren grillen. Zo kunt u grillen op de barbecue, in een grillpan, op een grillplaat, in de oven en tussen een contactgrill. In de oven komt de warmte van een grill van boven. Dit is een perfecte manier om bijvoorbeeld kaas te gratineren en het gerecht te voorzien van een lekker bruin korstje. Grillen op de barbecue is ook een indirecte manier. Hierbij legt u het te grillen product boven het vuur op een rooster.\r\nDe andere manieren zijn allemaal direct; dat wil zeggen, u legt het product rechtstreeks op de hete grill waardoor u ook juist die mooie en herkenbare grillstrepen krijgt. In dit boek gaan we uit van de directe methode van grillen, maar natuurlijk kunt u de meeste gerechten ook op de barbecue bereiden.\r\nIn dit boek vindt u uiteenlopende gerechten van de grill. Kleine voorgerechtjes die je ook als amuse kunt serveren, vegetarische grillgerechten, complete maaltijden waarvan een deel op de grill bereid wordt, een paar bijgerechtjes en een paar nagerechtjes \u00e9n een aantal heerlijke broodjes die tussen een contactgrill bereid worden.\r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-04-18",
    "publication_date_latest": "2008-04-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059207011",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:14:39+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109087,
            "slug": "francis-van-arkel-4",
            "key_names": "Arkel",
            "names_before_key": "Francis",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Grillen

heerlijke caloriearme gerechten
ID 200033
Slug grillen-francis-van-arkel
Contributors
Author : Francis van Arkel
Annotation
Description U kunt op allerlei manieren grillen. Zo kunt u grillen op de barbecue, in een grillpan, op een grillplaat, in de oven en tussen een contactgrill. In de oven komt de warmte van een grill van boven. Dit is een perfecte manier om bijvoorbeeld kaas te gratineren en het gerecht te voorzien van een lekker bruin korstje. Grillen op de barbecue is ook een indirecte manier. Hierbij legt u het te grillen product boven het vuur op een rooster. De andere manieren zijn allemaal direct; dat wil zeggen, u legt het product rechtstreeks op de hete grill waardoor u ook juist die mooie en herkenbare grillstrepen krijgt. In dit boek gaan we uit van de directe methode van grillen, maar natuurlijk kunt u de meeste gerechten ook op de barbecue bereiden. In dit boek vindt u uiteenlopende gerechten van de grill. Kleine voorgerechtjes die je ook als amuse kunt serveren, vegetarische grillgerechten, complete maaltijden waarvan een deel op de grill bereid wordt, een paar bijgerechtjes en een paar nagerechtjes én een aantal heerlijke broodjes die tussen een contactgrill bereid worden.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2008-04-18
Publication date latest 2008-04-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059207011 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!