Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206534,
    "slug": "groenten-a-la-pasta-orathay-soksisavanh",
    "nstc": null,
    "title": "Groenten a la Pasta",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Wanneer wortels veranderen in oranje pastanesten en meiraapjes en bieten opeens als spaghetti op tafel komen, dan is het feest voor alle groenten!<br/>Met hun natuurzuivere smaken, knapperige textuur en vaak prachtige kleuren vragen groenten erom om in de keuken op een creatieve en speelse manier in pasta te veranderen. Ontdek in dit boek allerlei soorten groenten die je met de mandoline of met andere technieken als een echte chef-kok tot spaghetti, tagliatelle of slierten snijdt en zo allure geeft aan je favoriete gerechten. Een taart van courgettespaghetti, onweerstaanbare tagliatelle van asperges met Parmezaanse kaas, zo spectaculair heb je groenten nog nooit geproefd!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 72,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-12-14",
    "publication_date_latest": "2010-12-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461430076",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:21+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113571,
            "slug": "orathay-soksisavanh-2",
            "key_names": "Soksisavanh",
            "names_before_key": "Orathay",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 113573,
            "slug": "c-vania",
            "key_names": "Vania",
            "names_before_key": "C.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 113574,
            "slug": "v-orathay",
            "key_names": "Orathay",
            "names_before_key": "V",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groenten a la Pasta

ID 206534
Slug groenten-a-la-pasta-orathay-soksisavanh
Contributors
Author : Orathay Soksisavanh
Author : C. Vania
Author : V Orathay
Annotation
Description Wanneer wortels veranderen in oranje pastanesten en meiraapjes en bieten opeens als spaghetti op tafel komen, dan is het feest voor alle groenten!<br/>Met hun natuurzuivere smaken, knapperige textuur en vaak prachtige kleuren vragen groenten erom om in de keuken op een creatieve en speelse manier in pasta te veranderen. Ontdek in dit boek allerlei soorten groenten die je met de mandoline of met andere technieken als een echte chef-kok tot spaghetti, tagliatelle of slierten snijdt en zo allure geeft aan je favoriete gerechten. Een taart van courgettespaghetti, onweerstaanbare tagliatelle van asperges met Parmezaanse kaas, zo spectaculair heb je groenten nog nooit geproefd!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 72
Duration
Publication date first 2010-12-14
Publication date latest 2010-12-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461430076 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!