Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 404784,
    "slug": "groenten-fermenteren-sam-dewilde",
    "nstc": null,
    "title": "Groenten fermenteren",
    "subtitle": "van seizoen tot seizoen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert \u00e9n hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. \n\nGroenten, zout en een pot waarin je die ingredi\u00ebnten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.\n\nEen reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.\n\nMaak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-09-01",
    "publication_date_latest": "2021-09-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492907080",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:33:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7599,
        "slug": "velt-vzw-2",
        "name": "Velt vzw",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:40:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:22+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 248253,
            "slug": "sam-dewilde",
            "key_names": "Dewilde",
            "names_before_key": "Sam",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 248254,
            "slug": "leentje-speybroeck-2",
            "key_names": "Speybroeck",
            "names_before_key": "Leentje",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 248255,
            "slug": "emelie-heller-2",
            "key_names": "Heller",
            "names_before_key": "Emelie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Groenten fermenteren

van seizoen tot seizoen
ID 404784
Slug groenten-fermenteren-sam-dewilde
Contributors
Author : Sam Dewilde
Author : Leentje Speybroeck
Author : Emelie Heller
Annotation
Description Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten. Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan. Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!
Bestseller 60
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Velt vzw
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2021-09-01
Publication date latest 2021-09-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492907080 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!